Demà dissabte es disputa el tercer i últim torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses

Vòlei Platja Vila de Roses

Les competicions de vòlei platja s’acomiaden demà de Roses amb la celebració del tercer torneig del campionat local

Vòlei Platja Vila de RosesEl passat 18 de juliol es va celebrar el primer torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses on al Nivell d’Iniciació es va imposar el Fusfarius i a Nivell Alt, el Port Salins Empuriabrava, amb jugadors de Roses, va ser el guanyador. I ja entrats en el mes d’agost, concretament el dia 8, es va disputar el segon torneig, assolint una participació com no es recordava en anys, i quedant com a vencedor el Grifeu 2 en el primer nivell i repetint victòria el Port Salins, que recordem va guanyar sota una aiguat important que va caure tot just quan es jugava la final.

Tot i que durant aquest dies la climatologia s’ha estabilitzat amb sol i bon temps el regidor d’Esports espera que “la pluja no faci acte de presència pel bon desenvolupament del campionat”, remarcant que tot i la quantitat de visitants que hi ha a Roses actualment, “serà difícil superar la quantitat de participants que van jugar durant el segon torneig, els quals van omplir els vuit camps de vòlei instal·lats per al campionat”.

Aquest tercer torneig, com els dos anteriors es jugarà la platja de Santa Margarida, davant l’hotel Monterrey, durant tot el dia.

Les inscripcions es fan a al mateixa platja a partir de les 9 hores del matí. I la competició s’iniciarà una hora després aproximadament.

Hi haurà una samarreta de record per a cada participant, i en acabar el torneig una sangria ben fresca gentilesa de l’hotel Monterrey.

El Centre Zeni’t Salut tornarà a oferir un servei de fisioteràpia

Mitjançant el departament d’Esports de l’Ajuntament de Roses, l’empresa DH Sports, organitzadora del campionat juntament amb el consistori rosinc, va arribar a un acord amb el Centre Zeni’t Salut per oferir als participants un servei de fisioteràpia als jugadors que ho necessiten i totalment gratuït. Zeni’t Salut ja va ser present al següent torneig, la qual cosa van agrair els esportistes, que gràcies al tractament de recuperació realitzat per l’equip capitanejat per Montse Giró, alguns d’ells van poder seguir jugant després de patir petites lesions.