Demà diumenge, 6 de desembre, arriben les Quines de Nadal de l’A.E. Roses

Quines de Nadal A.E. Roses

L’Agrupació Esportiva Roses destinarà, un any més, el 2% de la recaptació de les Quines a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer

Quines de Nadal A.E. RosesL’Agrupació Esportiva Roses celebrarà enguany les Quines de Nadal de la Vila rosinca. Unes Quines que, com sempre, es desenvoluparan a l’Envelat de la plaça Frederic Rahola cedit per l’Ajuntament de Roses i que, com cada any, portaran molts de regals als assistents.

Des de els típics lots de Nadal i els pernils, on cada dia més d’un rosinc s’anirà cap a casa ben carregat de menjar, passant pels videojocs, com una Play Station 4, destinats als més joves i… No tan joves, i acabant en les noves tecnologies, ja que hi haurà pels més afortunats que cantin Línia o Bingo, es podran emportar una Tablet o bé un ordinador portàtil.

Però la Junta Directiva de l’A.E. Roses no s’oblida dels electrodomèstics d’última generació, ja que també hi haurà un afortunat que pugui veure les pel·lícules a casa seva com si estigués en el cinema si li toca la TV de Plasma, o bé una TV LED.

En definitiva hi haurà regals per a tots, des dels més petis fins als més grans, ja que enguany hi ha de tot: DVD, Blu Ray, Accessoris per a la PSP, Equips de música, i premis sorpresa

Destacar que totes les Quines es jugaran 10 Quines més la extra  amb els cartrons on poden sortir des del número 1 fins al 90.

El Dia 20 de desembre se celebrarà la III Quina infantil amb una xocolatada gratis per a tothom

Quina Infantil de Nadal A.E. RosesI enguany, les Quines de l’A.E. Roses acolliran la III tercera edició del Quina Infantil, que tant d’èxit ha tingut els dos primers anys entre la mainada de la població. Una Quina que se celebrarà el diumenge, dia 20 de desembre, i en la que tots els assistents podran gaudir de franc d’una xocolatada ben calenta.

Cal recordar, que a banda de gaudir durant la Quina Infantil d’una xocolatada els dia dels Innocents, durant tots els dies podrem beure i menjar gràcies al servei de bar que hi haurà cada dia que se celebrin les Quines.

Les Quines de Roses s’iniciaran a les 18:30 hores en el dies següents:

  • Diumenge 6 de desembre
  • Dimarts 8 de desembre
  • Diumenge 13 de desembre
  • Diiumenge 20 de desembre. Quina infantil amb xocolatada gratis
  • Diivendre 25 de desembre
  • Diissabte 26 de desembre
  • Divendres 1 de gener
  • Diumenge 3 de gener
  • Dimecres 6 de gener