Demà passat, 5 de desembre, finalitza el període d’inscripcions del Casal de Nadal de Roses

Casal de Nadal de Roses

Durant les properes festes nadalenques tindrà lloc a Roses el Casal Infantil de Nadal adreçat a infants entre 3 i 12 anys

Casal de Nadal de RosesLes inscripcions es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web http://eajuntament.roses.cat:8018, o bé presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

El Casal de Nadal que anualment organitza l’Ajuntament de Roses tindrà lloc aquest any durant els dies 24, 29, 30 i 31 de desembre i 2 i 5 de gener. El lloc de realització serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, on els participants podran gaudir també dels inflables i atraccions instal•lats amb motiu del Saló Infantil de Nadal organitzat per l’Ajuntament. L’horari del casal serà de 9 a 13 hores, tot i que també s’ofereix servei de menjador fins a les 15 hores.

La quota per participar en el casal és de 50 €, mentre que el preu de menjador és de 6 € per dia. En el moment de la inscripció, cal presentar full d’inscripció omplert i signat per pare, mare o tutor i una fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a que s’ha d’inscriure. S’apliquen bonificacions per a casos concrets (consultar díptic adjunt).

Per la seva banda, el Saló Infantil instal•lat al Pavelló Municipal obrirà les seves portes al públic general a les tardes, en horari de 16 a 19 hores. El preu de l’entrada serà de 3,50 €.