Demà s’inicia la 1ª Fira de Muntanya i Esports d’Aventura de Vilajuïga

1ª Fira de Muntanya i Esports d’Aventura de Vilajuïga

Fira de Muntanya i Esports d’Aventura que coincideix amb les curses Entre Castells de Vilajuiga

1ª Fira de Muntanya i Esports d’Aventura de VilajuïgaDemà dissabte, dia 12, i diumenge 13, Vilajuïga acollirà la 1ª Fira de Muntanya i Esports d’Aventura. Un mercat que a part d’encabir comerços, marques de roba i parades alimentació esportiva especialitzades en el món del muntanyisme, també tindrà cabuda diferents activitats al voltant de les curses de muntanya, l’alpinisme, l’escalada, l’esquí o l’excursionisme.

També hi haurà un espai on totes les empreses de serveis dedicats a la promoció i pràctica d’esports d’aventura podran exposar els seus productes.

Destacar que aquesta 1ª Fira de Muntanya i Esports d’Aventura l’han volgut fer coincidir els organitzadors, el Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga, amb la  celebració de les curses Entre Castells.

Precisament la Fira que s’inaugurarà a les 10 hores amb el tret de sortida de la cursa Entre Castells Kid’s, tindrà un horari matinal que acabaraà a les 13:30 hores, no sense abans haver fet l’entrega de trofeus d’aquesta cursa de muntanya pels més joves.

Dues hores per dinar i tornarà a obrir de 15:30 a 21 hores.

I una hora després de la seva reobertura, a les 16:30 hores, està prevista la primera de les xerrades que s’impartiran en aquesta Fira de Muntanya i Esports d’Aventura. Anirà a càrrec de Gabriel Campistol, Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador nacional de triatló, que parlarà de “La força com a mitjà de millora en el rendiment”.

Tot seguit, a les 17 hores, se celebrarà la prova Entre Castells Vertical, on l’atleta rosinc Xavi Llamas té previst participar després d’aconseguir, dissabte passat, un molt bona sisena posició a la Ultra Marató TransGranCanària.

I després d’aquesta cursa dues xerrades més. La primera tractarà sobre “Esport i immunitat, la importància de una SANA complementació”, impartida per la nutricionista esportiva de 4live.

I la segona anirà a càrrec per una persona cada cop més coneguda a Roses, la fisioterapeuta i Infermera responsable del Centre Zenit’Salut, la qual parlarà d’un tema que domina a la perfecció “Fas esport amb salut?”

I ja per anar finalitzant la primera jornada de la 1ª Fira de Muntanya i Esports d’Aventura de Vilajuïga, a les 19:30 hores es portarà a terme l’entrega de trofeus del Km Vertical, i a les 20 hores es farà el Briefing de la III Cursa de Muntanya Entre Castells – Trail – Express – Sprint.

El diumenge, la Fira farà horari intensiu de 9 a 15 hores. I ja a primera hora es disputarà l’Entre Castells en les seves tres modalitats: Trail, Express i Sprint.

Activitats per als més petits

Cal destacar que durant tot el cap de setmana hi hauran dues activitats dirigides per als més petits de la casa, com el Circuit de BTT, amb diferents per a que els nens els tinguin d’anar superant, i un passeig amb Ponis.