Demà s’obre el període de preinscripcions per al nou curs 2019-20 del CAR Jove

CAR Jove

Entre les activitats que es portaran a terme al CAR Jove destaca la xerrada sobre com accedir a les beques d’ensenyament, que tindrà lloc la setmana vinent

El departament Joventut de l’Ajuntament de Roses ofereix noves activitats lúdic-educatives al CAR Jove per al nou curs 2019-2020.
Per aquest motiu, demà dijous, 19 de setembre, s’obre el període de preinscripcions per al jovent interessat en apuntar-se a qualsevol de les nombroses activitats que s’hi realitzaran, i que es poden consultar clicant AQUÍ.

Un nou programari, semblant a anys anteriors “perquè apostem per aquelles activitats que fins ara han anat bé i que al jovent els hi agradava i hem tret aquelles que no funcionaven”, ha afirmat la regidora de Joventut, Vero Medina,

Segons la regidora, “l’objectiu del CAR Jove és fer-lo servir com a eina interactiva entre els joves i l’administració, ja que és molt important saber quina és la realitat del joves i quines són les seves necessitats”.

Xerrada sobre com accedir a les beques d’ensenyament

Entre les novetats d’enguany d’aquest nou curs del CAR Jove es troba el cicle de xerrades per incentivar la participació juvenil, i la primera d’aquestes xerrades tindrà lloc el 25 de setembre a les 16 hores i que tractarà de com es pot accedir a les beques d’ensenyaments post-obligatoris i superiors no universitaris, així també com a les beques de la Universitat.
Una xerrada que anirà a càrrec de Maria Aguilar i Bea Prados, del Serveri de Treball Jove de l’Oficina Jove Alt Empordà.

Preinscripcions i Inscripcions

Les preinscripcions dels cursos i tallers es poden fer al CAR JOVE de Roses, i al correu electrònic joventut@roses.cat, del 19 de setembre al 26 de setembre de 2019.

Un cop s’arribi al mínim de participants preinscrits necessaris per a l’inici de cada curs, s’informarà als interessats per tal de formalitzar la inscripció i efectuar el pagament de la quota en cas que sigui necessari.