Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Demòcrates de Catalunya a Castelló d’Empúries i Empuriabrava farà primàries per escollir candidat

Demòcrates de Catalunya a Castelló d’Empúries i Empuriabrava dona el tret de sortida a les primàries per escollir qui encapçalarà la llista de cara a les pròximes eleccions municipals del 2023

Aquesta setmana, l’Executiva Local de Demòcrates de Catalunya a Castelló d’Empúries i Empuriabrava ha convocat formalment el procés de primàries que ha de servir per escollir la persona que encapçalarà la llista que la formació independentista presentarà a les properes eleccions municipals del 28 de maig del 2023.

Aquest procés està obert a totes les persones voluntàries de Demòcrates a Castelló d’Empúries i Empuriabrava, i tenen de termini fins al dia 20 d’agost per presentar les seves candidatures. Es recorda que, a diferència d’altres partits, Demòcrates de Catalunya no està formada per militants adscrits exclusivament a la formació, i que l’únic requisit és l’esmentada inscripció com a ‘voluntari’. Qualsevol persona interessada a formar part de la formació com a voluntari, pot inscriure’s a través del web del partit: https://www.democrates.cat/vullparticipar/voluntaris/.

Un cop inscrits com a voluntaris, els interessats en presentar la seva candidatura han d’enviar un correu electrònic des d’avui mateix i fins al dia 20 d’agost a castelloiempuriabrava@democrates.cat, tot especificant la seva voluntat d’optar a encapçalar la candidatura de Demòcrates a les properes eleccions municipals.

Les primàries, que definiran qui encapçalarà la llista de Demòcrates de Catalunya a Castelló d’Empúries i Empuriabrava se celebraran de forma electrònica durant la primera quinzena de setembre.