Denuncien penalment i detenen una conductora a Roses en quadruplicar gairebé la taxa d’alcoholèmia

Accident de trànsit al carrer Arquitecte Gaudí
El vehicle que conduia la dona que va donar positiu a la prova d'alcoholèmia

La conductora, de 62 anys i de nacionalitat francesa, va provocar un accident en el que es van veure implicats dos vehicles més estacionats al carrer Arquitecte Gaudí

Al voltant de les 20:30 hores la Policia Local de Roses va rebre l’avís d’un accident ocorregut al carrer Arquitecte Gaudí, a l’alçada del número 36.
Dues patrulles dels agents municipals es van dirigir al lloc comprovant que un turisme, un Citroën, conduit per una dona francesa de 62 anys, havia causat l’accident en topar contra dos vehicles estacionats.

En produir-se l’accident en plena recta i sense cap causa aparent que el vehicle es veiés forçat a dona un cop volant per topar contra els cotxes estacionats, els agents de la Policia Local de Roses li van fer la prova d’alcoholèmia la qual va donar un resultat positiu de 0,91 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Posteriorment, a la segona prova, realitzada 15 minuts després, la conductora va donar 0,89 mg/l.
Arran de l’elevada taxa, els agents van obrir diligències policials per denunciar-la penalment i la van detenir per un delicte contra la seguretat del viària.

La dona haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerida.