El departament d’Interior de la Generalitat guardona a un guarda de seguretat de l’Hospital de Figueres

Hospital de Figueres

Joanjo López, el segon per la dreta, en l'acte d'entrega de la distinció

És la segona distinció que rep el guarda de seguretat Joanjo López després de la que li va atorgar la Policia Nacional

Hospital de Figueres
Joanjo López, el segon per la dreta, en l’acte d’entrega de la distinció

El departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una distinció honorífica a Joanjo López, per la seva tasca com a vigilant de seguretat privada (Securitas) de l’Hospital de Figueres i en destaca la seva professionalitat, iniciativa i esperit col·laborador amb els Mossos d’Esquadra. Joanjo López, va afirmar tot just rebre aquest reconeixement que “el vull compartir amb tot els membres de seguretat que treballen a la Fundació Salut Empordà, ja que és fruit del treball de tot l’equip”.

En la resolució que fa oficial aquesta distinció, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va destacar que “el seu esforç i dedicació són creditors d’una especial reconeixença, ja que contribueixen a garantir un sistema de seguretat més eficaç i eficient per a Catalunya”.

La Comissió d’Avaluació per a la concessió de mencions en l’àmbit de la seguretat privada a Catalunya ha tingut coneixement que “Joanjo López ha excel·lit en el compliment de les seves funcions i especialment en la seva col·laboració amb les administracions públiques” i els Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda el gerent de la Fundació Salut Empordà, Martí Masferrer, que aquest guardó és “el reconeixement de la seva feina, imprescindible en el dia a dia de la nostra entitat. La professionalitat i dedicació en aquest àmbit representen un valor en la seguretat de pacients, familiars i treballadors”.

Aquesta distinció ja és la segona que rep Joanjo López, la primera li va atorgar la Policia Nacional.