Desapareix un home a la platja de Roses

Localitzen a La Jonquera l'home desaparegut a la platja de Roses
Els diferents cossos de seguretat a la platja del Rastrell durant les tasques de receca de l'home

La Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Policia Local de Roses, Mossos d’Esquadra i Bombers porten a terme les tasques de recerca d’un home que s’ha ficat a l’aigua i ja no ha tornat aparèixer

Home desaparegut a la platja de Roses
Els diferents cossos de seguretat han participat en les tasques de receca de l’home desaparegut

Segons informació d’alguns testimonis que hi havia a la zona un grup d’amics ha decidit donar-se un bany a la platja del Rastrell després de dinar en un restaurant de la zona. “Un grup d’amics camioners de Bielorrusia”, ha desvetllat un dels testimonis. I ha estat quan un d’ells “d’entre 27 i 34 anys, ha dit que anava fins la boia i ja no ha tornat a aparèixer”.
Ha estat llavors quan els companys de l’home desaparegut han trucat, al voltant de les 8 de la tarda, a Emergències i un helicòpter de la Guàrdia Civil i un vaixell de Salvament Marítim han iniciat les tasques de recerca.
Tasques de salvament que des de terra han comptat amb el suport de la Policia Local de Roses, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i els Bombers de Roses.

En fer-se fosc, l’helicòpter i el vaixell s’han retirat i hores d’ara s’està esperant l’arribada de bussejadors del Bombers provinents de Barcelona per continuar amb les tasques de salvament.