Descompte del 20% del lloguer de la nau de les carrosses de carnaval de Roses

Carnaval de Roses

Francisco Castuera a la reunió de les colles de carnaval de Roses, el passat dimecres

Francisco Castuera, el nou gestor de la nau on es guarden les carrosses, ofereix un 20% de descompte a les colles de carnaval de Roses en el lloguer  de la nau si es paga tot d’un cop

Carnaval de Roses
Francisco Castuera a la reunió de les colles de carnaval de Roses, el passat dimecres

El passat dimecres, Francisco Castuera, nou gestor de les nau on es guarden les carrosses de carnaval durant tot l’any, va ser present a la reunió que va mantenir l’Ajuntament de Roses amb els representants de les diferents colles.
Una reunió en la qual l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el regidor de Festes, Juan M. Fernández, van informar que el consistori no podria continuar subvencionant el lloguer de la nau a les colles per una impossibilitat legal.

Una partida de 18.000 euros destinava l’Ajuntament en aquest concepte, la qual suposava un estalvi de diners per les colles, les quals havien de pagar només una tercera part del lloguer.

Castuera els va informar als representants de les colles que, al tenir que fer front al 100×100 del lloguer, haurien de pagar 75 euros al mes les carrosses petites, un total de 900 € l’any. I les carrosses més grans, 110 euros al mes, el que significa 1.320 l’any.

Ara, el gestor de la nau, ofereix la possibilitat d’estalviar-se un 20% del lloguer si es paga tot de cop, és a dir, que els que haurien de pagar 900 euros tindrian un estalvi de 180, quedant-se en 720 euros.
I els caps de colla de les carrosses grans pagarien, si ho paguen tot d’una vegada, 1.056 € enlloc dels 1.320, estalviant-se 264 euros.

Per posar-se en contacte amb en  Francisco Castuera truqueu al telèfon 676 48 01 45