Roses Cultura

Desfilada de divendres del Carnaval de Roses festiva, cívica i divertida, com va manar el Rei Carnestoltes

Carnaval de Roses 2018
Imatge de la desfilada de divendres del Carnaval de Roses 2017 / Foto: arxiu

A diferència d’altres anys la celebració del Carnaval de Roses el divendres a la nit no va tenir cap incidència a destacar

Carnaval de Roses 2017
La desfilada de divendres del Carnaval de Roses va va ser molt festiva, cívica i divertida

Unes 4.000 persones van lluir les seves disfresses i van ballar les coreografies al voltant de les seves carrosses durant la desfilada de divendres del Carnaval de Roses. I tot amb absoluta normalitat. Dins de la normalitat d’una festa multitudinària com es el Carnaval, on tot és gran, la quantitat de públic, la quantitat de quilos de menjar i la quantitat de litres de beure.

I és normal que quan se ajunten aquestes 3 variables algun ‘debat’ s’enceti… Però res, sense importància, tal com es va encetar es va cloure el debat… I Pim Pam, a continuar al festa.

Una festa que es va desenvolupar, en termes generals com va decretar el Rei Carnestoltes, d’una manera festiva, cívica i divertida.

I avui més Carnaval amb la desfilada infantil

A les 16 hores s’iniciarà la desfilada infantil del Carnaval de Roses al llarg de l’Avinguda de Rhode. Una rua que finalitzarà al port on les carrosses podran ser-hi fins les 10 de la nit.

Però, els que vulguin poden portar a la seva mainada, només acabar la passada, a l’envelat per a que gaudeixin d’una discomòbil  infantil.

Ja a les 23 hores, a la Sala Polivalent (pista annexa) del Pavelló Municipal d’Esports, se celebrarà un altre discomòbil, en aquests cas pels adults, que anirà a càrrec d’Éter GroupGroup.

I de tornada a l’envelat, a les 12 de la nit, està prevista l’actuació d’un dels grups amb molts de seguidors a Roses, Hotel Cochambre.

[fsg_gallery id=”290″]