Després de fer 190 km Ferdy no troba lloc per passar la nit i ha de fer 12 més fins trobar un hotel

De Roses a Santiago de Compostela en bicicleta

Juan M. Fernández, Ferdy, amb el seu germà Miguel a Girona, on es van trobar / Foto: Montse Giró

En Ferdy va arribar a Olesa de Montserrat després de 190 km en bicicleta i al no trobar cap lloc per nit el va impedir pujar a veure a la Verge de Montserrat

De Roses a Santiago de Compostela en bicicleta
Ferdy ensenyant el plat de macarrons que es va cruspir per sopar

A les 7 del matí, “he esperat a que fos de dia”, ha sortit Juan M. Fernández en direcció la muntanya de Montserrat a fer una de les visites que tenia marcada en el seu viatge solidari de Roses a Santiago de Compostela en bicicleta a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer.

Una visita que tenia previst fer ahir quan va sortir a les 6:15 hores del mati des de Roses, però no va poder ser. “La meva intenció era arribar a Olesa de Montserrat, deixar el carro aparcat en un hotel, i pujar només amb la bicicleta a veure la Moreneta, però quan he arribat no havia cap lloc per fer nit, llavors m’han dit que en El Bruc havia un hotel, i després de fer més 190 km en 10 hores de viatge he hagut de fer una dotzena de més per poder dormir, i llavors ja he desistit de pujar la muntanya de Montserrat”, ha afirmat Juan M. Fernández, Ferdy, mentre es cruspia un plat de macarrons, un segon de carn guisada i tot regat amb una bona copa de cervesa a l’Hotel Bruch, “m’ho he guanyat”, va dir en Ferdy.

El món és un mocador

De Roses a Santiago de Compostela en bicicleta
Juan M. Fernández, Ferdy, amb el seu germà Miguel a Girona, on es van trobar / Foto: Montse Giró

Diuen que el món és un mocador. I es veritat que de vegades aquesta dita es torna certa, ja que a l’entrada de Girona es va trobar amb el seu germà Miguel, el qual viu a Figueres i, precisament, ahir havia d’anar a la capital i es van trobar. Una trobada que va immortalitzar la Montse Giró, fisioterapeuta gerent del Centre Zenit’Salut de Roses.

I un cop acomiadat del seu germà ha continuat l’etapa, que “ha estat tot el dia amb vent, ha fet sol la majoria del trajecte, però el vent m’ha acompanyat tot el dia”, va dir en Ferdy, el qual va assegurar que “em trobo bé, amb forces per pujar demà –avui- a veure la Verge de Montesrrat i després tirar en direcció a Lleida, que es on pensava arribar en la segona etapa, però ara no sé si arribaré perquè he de fer en aquest segon dia el que tenia previst fer en el primer”.

Dos col·laboradors més en la causa solidària

Si ahir al matí vam deixar en 24 les empreses i persones que a títol personal col·laboren en el viatge d’en Ferdy de Roses a Santiago de Compostela en bicicleta, a la nit ja havien dues entitats més que havien decidit col·laborar (vegeu taula).

EMPRESES COL·LABORADORES
Publimas Tren de Roses
Instal·lacions Aurel Rastrojo Reformes i Construccions José Mª Fernández
Drogueria Ferdy Peixos Raul Caner S.L.
Gres-K Planet DJ Xavi Buixò
Motos Soler Empordà TV
Hotel Casa del Mar Planxisteria Ripoll
José Mª Velasco Restaurant Mas Palou
Farmacia Marta Bosch Fusteria Joan Andreu
Can Cairó Bicis a Punt
Grup Terraza Finques Berni
Calçats Montse Bistrot del Mar
Família Alabert Mairó Els Blaus de Roses
Anxoves de Roses
viladeroses.cat informarà diàriament d’aquest viatge solidari d’en Ferdy