Suquet de peix de Rose

Després del Carnaval Roses torna a la feina amb l’asfaltatge de 36 carrers

Asfaltats de carrers de Roses
Aquest és un dels carrers de Roses que necessita un nou paviment asfàltic

Gairebé 30.000 m2 de carrers i espais de Santa Margarita, Mas Oliva, Almadrava, Mas Fumats i la zona centre s’arranjaran amb la restitució del paviment asfàltic

Asfaltats de carrers de Roses
Aquest és un dels carrers de Roses que necessita un nou paviment asfàltic

El proper dimarts, 13 de febrer, l’Ajuntament de Roses iniciarà els primer treballs d’arranjament i restitució de paviments asfàltics de diversos carrers de la població, amb una fase d’actuacions que renovarà un total de 36 carrers i 29.790 m2, incloent espais de Santa Margarita, Mas Oliva, Almadrava, Mas Fumats i zona centre. Aquests treballs s’inclouen dins l’anomenat Pla PVIR que el consistori ve realitzant durant els darrers anys, i que té per objecte una millora i condicionament continuats de la vialitat a Roses.

Els treballs que s’inicien dimarts amb l’actuació als primers vials de la zona de l’Almadrava, contempla la realització de tres tipus de treballs segons la necessitat dels diferents carrers: restitució de capa d’asfalt, estesa d’una nova capa d’asfalt i reparació d’asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres.

En el primer grup, on la capa d’asfalt serà restituïda, es troben els carrers Alhambra, Salamanca, Navarra, París, Berlín, Amsterdam, Luxemburg, Madrid, Mainada, Trinitat, Doctor Arruga, Aragó, Puig Rom i Cala Llarga, la plaça de l’Estel, la Gran Via Pau Casals, l’aparcament de darrera de la piscina, l’avinguda de Rhode, la ctra. de les Arenes i la ronda Miquel Oliva Prat.

Els carrers on s’estendrà una nova capa d’asfalt són Port Marina, ronda de Circumval·lació, Oslo, Viena, Amsterdam, Andorra, Santiago Russinyol, Rubens i av. Díaz Pacheco (final Almadrava). Per últim, els carrers on es repara l’asfalt aixecat per arrels seran l’av. del Pastor, els carrers Cap Gros, Espanya, Berlín, Arquímedes, Gauguin, i l’avinguda Díaz Pacheco.

El Pla PVIR consisteix en la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l’accessibilitat. Els vials que es van incorporant a les millores responen a aquells que presenten un grau de deteriorament més elevat de la calçada, detectats pels serveis tècnics municipals, Rosersa, i a partir de les observacions i informacions aportades per la col·laboració ciutadana.

El pressupost amb què compta el conjunt de les obres serà de 384.000 € i els treballs tindran 2 mesos de durada.