Després de dos anys, Roses tornarà a tenir Barraques per la Festa Major

Moment de la reunió entre l'Ajuntament de Roses i les colles de Carnaval sobre les Barraques de la Festa Major

Ahir es va fer el sorteig per saber en quina de les 12 Barraques anirà cada colla de Carnaval

Els representants de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, el regidor Èric Ibáñez i el tècnic Jordi Sastre, i el representants de les 12 colles de Carnaval que enguany per la Festa Major disposaran d’una barraca van mantenir una reunió per tractar diferents punts sobre el seu desenvolupament i fer el sorteig per saber en quina de les 12 Barraques anirà cada colla.

L’últim cop que es van celebrar les Barraques va ser l’any 2019, després, a causa de la pandèmia i per la gran quantitat de gent que s’aplega en el recinte de l’antic càmping Bahia durant el seu desenvolupament va fer inviable, per qüestions sanitàries, poder-se realitzar.

Dos any sense Barraques i dos anys en el que els preus s’han disparat. Primer per l’esmentada, ara per la guerra d’Ucraïna, per aquest motiu durant la reunió els cap de colla van decidir revisar els preus que hi havia al 2019 i van decidir que tant les begudes com el menjar s’havia de pujar. “Una pujada del tot lògica i normal que hagin decidit no mantenir els preus de fa tres anys”, va comentar al final de la reunió el regidor de Cultura.

Tot això, els caps de colla van optar fer pujar el mínim, per exemple, i com es pot veure a la taula següent, l’aigua, refrescs, cerveses i begudes energètiques costaran 50 cèntims d’euro més, mentre que els combinats han pujat 1 €. Així mateix, el menjar també serà 50 cèntims més car, excepte el pinxos que pugen un euro, a l’igual que les patates fregides i les patates braves.

PREUS BARRAQUES 2022

Begudes Preu Entrepans Preu Altres Preu
Aigua 1’5€ Pinxo (2 unitats 3’5€ Patates 3€
Refresc 2’5€ Botifarra 4’5€ Patates braves 4€
Cervesa (33cl) 2€ Llom 4’5€ Cafè i tallat 1’5€
Cervesa Mig Litre 2’5€ Bacon 4’5€ Cigaló 2€
Beguda energètica 3€ Bikini 3’5€ Got 1€
Combinat/Mojito 6€ Frankfurt 3’5€    
Combinat Beguda energètica 7€ Suplement formatge 0,50€    
    Suplement ceba 0,50€    
           

Cal destacar que en les Barraques d’enguany no se serviran cerveses i combinats d’1 litre, ja que es farà servir només un got de mig litre que disposa d’unes marques per servir la cervesa de 33 cl, igual que una llauna.
Per cada got, cada client haurà de pagar un 1 euro, que el recuperarà alhora de tornar el got.

I precisament, “el sistema de gestió dels gots, que en ser reciclables, i el servei del consum elèctric per mirar que les Barraques no es quedin sense llum com passava al 2019, són els dos punts que han quedat en l’aire per mirar de donar la millor solució per a satisfacció de tothom”, va assenyalar Èric Ibáñez.

El punt de la reunió va ser el del sorteig de les Barraques per cadascuna de les 12 colles, que una mà innocent va decidir que la disposició quedés de la següent manera:

 

ESCENARI

 
A CORRE CUITA   ENS FALTA TEMPS –
ELS QUE FALTAVEN
   
LOS NENUCOS TORRACASTANYES
   
PIM PAM PUM COLLA BRUEL
   
LOS LERELES SANT TORNEM-HI
   
BAI DE FEIS FINS AQUÍ HEM ARRIBAT
   
COLLA DEL TECH SCARGOTTINS

 

Exit mobile version