Després de la xerrada a Roses sobre l’insomni ara toca parlar de la hipertensió arterial

Què cal saber de la hipertensió arterial?

‘Què cal saber de la hipertensió arterial?’ centrarà la segona xerrada dels farmacèutics Xevi Targa i Mar Gratacós a la gent gran de Roses

El passat dimecres, 6 de novembre els farmacèutics Xevi Targa, de la Farmàcia Targa, i Mar Gratacós, de la Farmàcia Gratacós, van oferir una xerrada a la gent gran de Roses sobre l’insomni.

I demà dimecres, 20 de novembre, Gratacós i Targa tornaran a impartir una nova xerrada, també adreçada a la gent gran, però en aquest cas per parlar de la hipertensió arterial.
Tots dos farmacèutics explicaran tal i com diu el títol de la conferència tot el ‘Què cal saber de la hipertensió arterial’, i ho faran al Teatre Municipal de Roses a les 17 hores.

Cal assenyalar que aquestes dues xerrades, la del passat 6 de novembre i la de demà, s’emmarquen en el Programa d’Educació Sanitària a la Gent Gran, impulsat pel Col·legi de Farmacèutics en col·laboració amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses.

I és el seu objectiu és oferir informació sanitària a la gent gran sobre diferents aspectes que poden millorar la seva salut i qualitat de vida d’una forma propera i entenedora i, sobretot que els interessats puguin trobar resposta als seus dubtes i consultes.

L’accés a la xerrada és lliure per a tothom.