Inici Actualitat Després de la xerrada a Roses sobre l’insomni ara toca parlar de...

Després de la xerrada a Roses sobre l’insomni ara toca parlar de la hipertensió arterial

‘Què cal saber de la hipertensió arterial?’ centrarà la segona xerrada dels farmacèutics Xevi Targa i Mar Gratacós a la gent gran de Roses

El passat dimecres, 6 de novembre els farmacèutics Xevi Targa, de la Farmàcia Targa, i Mar Gratacós, de la Farmàcia Gratacós, van oferir una xerrada a la gent gran de Roses sobre l’insomni.

I demà dimecres, 20 de novembre, Gratacós i Targa tornaran a impartir una nova xerrada, també adreçada a la gent gran, però en aquest cas per parlar de la hipertensió arterial.
Tots dos farmacèutics explicaran tal i com diu el títol de la conferència tot el ‘Què cal saber de la hipertensió arterial’, i ho faran al Teatre Municipal de Roses a les 17 hores.

Cal assenyalar que aquestes dues xerrades, la del passat 6 de novembre i la de demà, s’emmarquen en el Programa d’Educació Sanitària a la Gent Gran, impulsat pel Col·legi de Farmacèutics en col·laboració amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses.

I és el seu objectiu és oferir informació sanitària a la gent gran sobre diferents aspectes que poden millorar la seva salut i qualitat de vida d’una forma propera i entenedora i, sobretot que els interessats puguin trobar resposta als seus dubtes i consultes.

L’accés a la xerrada és lliure per a tothom.

Exit mobile version