Després de no tenir rival a Girona l’equip de rallis Tela Marinera de Roses se’n va a intentar triomfar a Tarragona

Rafa Ortiz i Eric Michelet, membres de l’equip Tela Marinera Team de Roses, van a Tarragona amb l’objectiu de mantenir el liderat del campionat de rallis de regularitat, l’Off Road Classic Cup

Després de conquerir dos títols i un subcampionat de manera consecutiva del campionat Off Road Clàssic Cup de Girona, que enguany ha passat de ser un certament provincial per esdevenir en nacional, i després de guanyar la primera prova, sorprenent a propis estranys, amb una furgoneta Renault Exprés, l’equip Tela Marinera Team, composat pel pilot Rafa Ortiz i el copilot Eric Michelet, s’ha anat a Tarragona per disputar la segona prova d’aquest certamen, el I Raid Clàssic Tarraco, amb “l’objectiu d’intentar conservar el liderat de la general, però som conscients que serà molt difícil, per no dir impossible, ja que sabem que en aquesta prova de Tarragona participaran almenys 4 equips que ho van fer en el passat Dakar en la categoria de Clàssics”, ha manifestat Rafa Ortiz.
Una prova en la que a més està anunciada la participació del pilot professional del campionat del món velocitat entre els anys 1985 i 1990, i que actualment competeix en la modalitat de rallis de regularitat.

L’equip Tela Marinera Team disputarà aquesta prova de Tarragona després d’haver aconseguit, també amb la seva Renault Exprés, de conquerir el tercer lloc del podi a la categoria 4×2 a la Copa Catalana, que es va celebrar el passat 1 d’abril a La Seu d’Urgell.