Inici Actualitat L’equip ‘Tela Marinera Team’ de Roses arrasa a l’Off Road Classic Cup...

L’equip ‘Tela Marinera Team’ de Roses arrasa a l’Off Road Classic Cup de Girona

Èric Michelet i Rafa Ortiz amb el Seat Panda 35 i els trofeus guanyats al II Clàssic Esprint Pla de l’Estany,

Èric Michelet i Rafa Ortiz, components del Tela Marinera Team, van guanyar en les tres categories que hi participen a la 2ª prova del Provincial de Rallis de Terra

Rafa Ortiz i Èric Michelet participen per segon any consecutiu en l’Off Road Off Road Classic Cup de Girona, abans anomenat Campionat Provincial de Girona de Rallis de Terra. I ja l’any passat va deixar petjada al certamen guanyant diverses vegades a les categories en les que participen, a més de pujar al podi de la general en més d’una ocasió gràcies a la exactitud del copilot Michelet en donar les indicacions correctes a en Rafa, el pilot, i la destresa d’aquest al volant.
Un binomi molt ben compenetrat és el que formen aquest tots dos rosincs que els va fer emportar-se la victòria al II Clàssic Esprint Pla de l’Estany, corresponent a la segona prova del III Off Road Off Road Classic Cup de Girona

Aquest campionat consta de 5 categories, a més de la general, i el Tela Marinera Team, patrocinat per ViladeRoses,entre d’altres esponsors, hi participa en el Trofeu Panda, en la 4×2 i evidentment, en la general. I Ortiz i Michelet van guanyar en totes tres categories.

Una victòria per davant dels 35 equips restants que hi van participar que “ni molt menys ens esperàvem, perquè tot i que és un ralli de regularitat i no de velocitat, tenim el cotxe de menys potencia de tot el campionat -corren amb una Seat Panda 35-, i això és un handicap perquè has de mantenir una velocitat i un temps durant tot el tram, i quan venen pujades fortes no ho podem fer i hem de recuperar en els trams més planers sense passar-te de la velocitat marcada per l’organització”, ha afirmat Rafa Ortiz.
Una victòria que es va emportar el Tela Marinera Team de Roses , ha reconegut Ortiz, “per pocs punts de diferència i que vam aconseguir, en part, perquè dos dels equips favorits, i que sempre surten a les apostes com a guanyadors, van canviar de copilot, que és fonamental per fer els tram a la perfecció, i també i sobretot perquè el meu copilot, l’Èric Michelet, porta el rallis molt ben preparats i que el nostre cotxe va aguantar molt bé sense cap problema mecànic”.

L’organització d’aquest Off Road Off Road Classic Cup de Girona tenia previst organitzar 4 proves. La primera es va disputar al mes de febrer amb la participació del primer equip femení de rallis de Roses (que no va participar en aquesta), però després, a causa de la pandèmia de la Covid-19, es va aturar durant 7 mesos.

I després d’aquest segona prova guanyada pel Tela Marinera Team només es disputarà una tercera que posarà punt i final al certamen.
Una darrera prova que es farà al mes de novembre tot i que encara no està definida ni la data ni el lloc.

Als Gorditos Team els acompanya la mala sort en forma d’avaries

L’equip Gorditos Team de Roses, composat pel pilot Josep Lluís Martos i el copilot Sergi Cayuela, que participa en aquest campionat amb un Toyota RV com a preparació  de la Maroc Challenge, que es disputarà, en principi, a l’abril de 2021, no va tenir sort i va haver d’abandonar per problemes mecànics en el seu vehicle.

Exit mobile version