Després de superar l’etapa més llarga i dura de la Transpyr els ciclistes de Roses arribaran avui a Hondarribia

Transpyr Coast to Coast 2018
Aquest quatre rosincs assoliran avui el repte de pedalar de Roses a Hondarribia travessant els Pirineus

Avui, els ciclistes de Roses han de pedalar els darrers 148 km que separen Aurtiz/Burguete d’Hondarribia per assolir el repte de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2018
Aquest quatre rosincs assoliran avui el repte de pedalar de Roses a Hondarribia travessant els Pirineus

Cansats no, “estem rebentats, rebentats però feliços, perquè demà -per avui- si no passar res gros fent els 150 quilòmetres que ens queden per arribar haurem superat el repte d’anar de Roses a Hondarribia creuant els Pirineus”, van afirmar ahir els quatre ciclistes del Club Ciclista Roses en arribar a Burguete, punt final de la sisena i penúltima etapa de la Transpyr Coast to Coast.

Doncs sí, Jano Martínez, Guerau Carrion, ‘Ani’ Díaz i Juan M. Fernández, arribaran avui a Hondarribia després de 7 etapes dures, molt dures esportivament parlant, però genials per la vessant humana, ja que segons diuen els rosincs “hem conegut gent maca, solidaria, ‘guai’, d’aquelles persones que, potser, en altres circumstàncies mai les haguéssim conegut, i només per això ja val la pena de fer la Transpyr”.

I amb la gent maca, solidaria, ‘guai’ arribaran avui a Hondarribia, on seran rebuts, juntament amb la resta de participants, amb tots els honors.