Després del pinxos, els ‘bocates’ de llom, hamburgueses i frankfurt que bo està l’arròs del Carnaval de Roses

Voluntàries que van servir l'arròs del Carnaval de Roses 2015

Gairebé 2.000 persones s’apleguen al Pavelló Municipal d’Esports de Roses per gaudir de l’arrossada del carnaval

Carnaval de Roses 2015
Voluntàries que van ser les encarregades de servir l’arròs al gairebé 2.000 comensals

Degut a l’èxit de celebrar l’arrossada del Carnaval de Roses 2014 al pavelló d’esports degut a que una pluja matinera així ho aconsellar, el departament de Festes i Carnaval del consistori rosinc va decidir organitzar aquesta festa gastronòmica al pavelló esportiu i la seva sala annexa “perquè així la gent no ha de patir la mica de vent que ha fet o simplement no passar fred. De tal manera que al pavelló s’han aplegat unes 900 persones entre gent gran i francesos i a la sala annexa 1.250 persones disfressades pertanyents a les colles de carnaval”, va assenyalar el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández, Ferdy.

I tot s’ha de dir, després de tres dies menjant exclusivament pinxos i bocates de llom, d’hamburgueses, d’embotits, de frankfurt a la intempèrie i moltes vegades de peu, que bo que va saber menjar-se un arròs acabat fer, ben asseguts i escalfadests. O no?

Així, les colles s’han dirigit cap a l’1 del migdia al pavelló esportiu estacionant les seves carrosses als terrenys a tocar a l’escola de primària, i poder recuperar energies i ser partícips i testimonis directes per al esprint final del Carnaval de Roses 2015, és a dir el seguici mortuori i la lectura del testament del Rei Carnestoltes.

[fsg_gallery id=”180″]

Exit mobile version