Roses Cultura

Després d’un mes i mig de canvi d’ubicació 911 Taller ratifica que la decisió va ser totalment encertada

911 Taller
La Gran Via Pau Casals, nº 183, és on està situat ara el 911 Taller

911 Taller va deixar la seva antiga ubicació, el carrer Francesc Macià, nº 66, per anar a la Gran Via Pau Casals, nº 183, per donar encara un millor servei als seus clients

En gairebé 5 d’anys d’existència el 911 Taller ha esdevingut un dels locals mecànics de referència no només de Roses, sinó també de la comarca de l’Alt Empordà. Per aquest motiu, i davant la demanda d’assistència tècnica, el local de 300 m2 on estava ubicat, a part de no ser gens cèntric, s’havia quedat petit.

911 Taller
L’interior del nou local de 911 Taller

Així que després d’un mes i mig a la nova ubicació, a la Gran Via Pau Casals, nº 183, 911 Taller confirma la bona decisió que van prendre de fer aquest pas endavant. Des de que hi són a la Gran Via Pau Casals és els seu clients són els primers en ratificar que obtenen un millor servei, que va ser la principal motivació d’aquest canvi de local, ja que en el nou, a més d’estar en un lloc més cèntric i accessible, d’unes àmplies instal·lacions i comoditat per treballar.

Maquinària d’última tecnologia

911 Taller, a part de continuar oferint tots els serveis relacionats amb la mecànica i manteniment de turismes, furgonetes i camionetes, disposa d’un servei de planxisteria tintat de vidres, tapisseria, assegurances, substitució de llunes i restauració de cotxes clàssics.

Però, a més, 911 Taller disposa de diferent maquinària molt útil per als clients, per tal d’evitar fer una despesa major en el seu vehicle. En primer lloc, en té la màquina de diagnosi de la centraleta del vehicle per detectar possibles avaries, màquina de comprovació i càrrega d’aire condicionat, una màquina de neteja circuit refrigerant, amb la qual cosa es guanya en no haver de desmuntar el radiador per netejar-lo, ja que la mateixa màquina ho fa. I una d’altra molt important, sobretot per als cotxes dièsel, que són mirats amb lupa per qüestions de contaminació, és la de la màquina de neteja del circuit d’admissió.

Vehicles d’ocasió

No ens podem oblidar de la part de cotxes d’ocasió. Només cal que t’acostis al 911 taller i els diguis què t’agradaria i segur que troben el cotxe que millor s’adapta a les teves necessitats.

Dins les seves instal·lacions, 911 Taller disposa d’un expositor de vehicles d’ocasió, on es pot trobar cotxe en perfecte estat, completament revistat i amb garantia, amb un preu molt econòmic, on trobarem el millor vehicle que s’adapti a les necessitats de cadascú..

Tots els cotxes d’ocasió estan revisats i al dia en manteniments.

L’horari de 911 Taller és de dilluns a divendres de 8:00-13:00 i de 15:00-19:00 i els dissabtes de  9:00-13:00.