Mes de paraules

Es desvetllen els Reis del Carnaval de Roses 2019

Carnaval de Roses 2018
Tots els Reis del Carnaval de Roses, els que s'en van i els que venen, amb les autoritats

La colla Sant Tornem_hi i la colla Venim de l’Hort regnaran durant el Carnaval de Roses 2019

Carnaval de Roses 2018
Tots els Reis del Carnaval de Roses, els que s’en van i els que venen, amb les autoritats

Tot seguit del lliurament del premis del concurs a la millor carrossa, coreografia i disfressa, es va portar a terme a l’envelat de la plaça Frederic Rahola la coronació del Reis del Carnaval de Roses 2019.

Un acte que va ser presentat pe la Lídia Sagué, la qual va fer pujar a l’escenari a tots els Reis que han regnat durant l’edició d’enguany de la festa de disfresses per rebre una placa i una màscara com a record del seu regnat i per tal que donessin el relleu als nous monarques.

Així, Josep Gualde (rei per segon any consecutiu) i Dolors Lleó, de la Casa del Mar; i Laureano García i Paquita Baeza van donar el relleu a Pedro Guerra i Anna Expòsito, que seran els reis de Carnaval 2019 representant als dos Casals de la Gent Gran de Roses.

Els Reis del Carnaval, Josep i Anna Avellaneda, de la colla P.B.A. van deixar ahir de regnar passant la corona a Miguel Muñoz i Laura Càmara, de la colla Sant Tornem-hi, que no podran lluir, però, fins l’any vinent.

I els monarques petits, Ian del Pino i Irene González, de la colla La Penya de l’Espardenya van fer el mateix amb Iu Martín i Joana Costa, de la colla Venim de l’Hort.

Els reis sortints va rebre una màscara de record del seu regnat, que va ser lliurada per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el regidors Francesc Giner i Èric Ibáñez, els quals també van lliurar una placa als reis entrants.