Inici Roses Detenen al Baix Empordà un home que tenia una desena d’armes de...

Detenen al Baix Empordà un home que tenia una desena d’armes de manera il•legal

Part de l'armament comissat

L’home havia estat detingut el 12 de maig per la Policia Local de Palamós per un delicte de violència en l’àmbit de la llar

Part de l’armament comissat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal van detenir el 13 de maig a la Bisbal d’Empordà, un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palamós, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

El passat 13 de maig, els mossos van tenir coneixement que un veí de Palamós podia tenir a casa algun tipus d’arma de foc al seu domicili. El fet es va saber després que la policia local del municipi el va detenir per possibles maltractaments en l’àmbit de la llar.

Els mossos es van adreçar al domicili per comprovar la informació i van localitzar vuit pistoles de les marques Llama i Star, algunes en perfecte estat de funcionament i altres inutilitzades. També van trobar-hi un fusell Mauser, una escopeta Gamo, una baioneta, dos ganivets de grans dimensions i munició diversa per a les armes.

Els mossos van comissar tot l’arsenal, després de comprovar que l’home no disposava de cap permís per tenir armes de foc. Seguidament va ser detingut per tenir un dipòsit d’armes de manera il·legal.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 14 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.

Exit mobile version