Detenen dos homes i una dona per dos robatoris a Figueres en tan sols 10 minuts

Mossos d'Esquadra

La dona va vendre una joia sostreta en un establiment de compravenda d’or de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el dia 23 de juny, dos homes i una dona, d’ edats compreses entre els 24 i 30 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. A més, a la dona també se l’acusa un delicte de receptació.

Els fets es remunten al passat dia 13 de juny quan es van produir dos robatoris amb violència i intimidació, en només deu minuts de diferència, al carrer Sant Pau de Figueres. En tots dos casos, els assalts els va perpetrar un grup de tres persones, dos homes i una dona.

El primer dels fets va succeir quan una dona, amb mobilitat reduïda i que necessitava d’un caminador per desplaçar-se, va ser abordada per un home que la va empènyer  dins el portal, la va fer caure i li va sostreure amb violència el collaret d’or.

Només 10 minuts després, els lladres van abordar un noi, al qual van fer caure del patinet per robar-li.

Arran d’ aquests fets, els mossos de la unitat d’investigació de Figueres van iniciar les gestions per identificar i localitzar els autors del fets. Finalment, el passat dia 23 van localitzar-los i detenir-los.

També van saber que la dona detinguda havia venut el collaret d’or robat en el primer assalt en una botiga de compravenda d’or de Figueres. Per aquest  motiu, també se l’acusa d’un delicte de delicte de receptació.

Els detinguts, amb antecedents, van passar l’endemà a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual  va decretar la llibertat amb càrrecs per la dona i l’ingrés a presó dels dos homes.