Inici Actualitat Detenen un home a l’Alt Empordà acusat de cultivar en un taller...

Detenen un home a l’Alt Empordà acusat de cultivar en un taller prop de 1.000 plantes de marihuana

Cultiu de marihuana trobat en un taller de planxisteria de Vilafant

La plantació de marihuana es va descobrir durant una inspecció administrativa rutinària en un taller de planxisteria de Vilafant

Les 1.000 plantes de marihuana trobades en un taller de planxisteria de Vilafant

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres – Alt Empordà van detenir el dia 5 d’abril, a Vilafant, un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van produir durant una inspecció administrativa, per part de la Unitat de Medi Ambient de la Regió Policial Girona, en un taller de planxisteria de la població de Vilafant, per tal de controlar possibles residus.

Durant la inspecció, van observar un gran dipòsit d’aigua del qual en sortia una mànega que connectava fins un local adjacent.

Els agents van comprovar que aquest local acollia una important plantació de marihuana. Concretament, van localitzar 996 plantes de marihuana, d’entre 140 i 190 centímetres, múltiples làmpades, cablejat, extractors i diferents estris pel cultiu.

En el moment del descobriment de la plantació els mossos van trobar un menor d’edat, fill del propietari, regant les plantes.

Per tot això, es va detenir al propietari del taller com a presumpte autor d’un delicte de salut pública i es va denunciar al menor d’edat pels mateixos fets.

Al titular del taller també se l’acusa d’un delicte de defraudació de fluid elèctric ja que tenia manipulats els comptadors d’electricitat.

El detingut va passar el dia 6 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Exit mobile version