Detenen un home a Roses per tràfic de drogues

Policia Local de Roses

20 bossetes amb droga portava el detingut a l'interior del seu cotxe

Un control de trànsit de la Policia Local de Roses possibilita una detenció per tràfic de drogues

Policia Local de Roses
20 bossetes amb droga va intervenir la Policia Local de Roses al detingut dins del seu vehicle

La Policia Local de Roses va detenir dimecres 30 de març, un home de 33 anys per un presumpte delicte contra la salut pública, en detectar-li 21 embolcalls de substàncies estupefaents a l’interior del vehicle que conduïa. La detenció es va fer efectiva durant un dispositiu de trànsit realitzat pels agents a la carretera comarcal C-260, en el terme municipal de Roses.

Els fets es van produir al voltant de les 14:30 hores, quan una patrulla de la Policia Local es trobava fent tasques de vigilància del trànsit. En el moment d’aturar un vehicle que circulava per la via en direcció al centre de Roses, els agents van poder observar com el conductor amagava alguna cosa a la guantera.

L’escorcoll del vehicle va permetre localitzar un embolcall de cocaïna i una bossa que contenia vint embolcalls més amb una substància en pols-pedra marró que han estat tramessos al laboratori per a la seva anàlisi.

Atesos els indicis i la quantitat intervinguda, es procedí a la detenció del conductor per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. A continuació, el detingut va ser posat a disposició de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Roses.