Detenen a Roses dos homes per tràfic de drogues i els decomissen 30.000 euros

Dos detinguts a Roses per tràfic de drogues
Agents de la Guàrdia Civil sortint de l'edifici amb diferents caixes

En un operatiu del Grup de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil es van detenir dos homes tràfic de drogues

Dos detinguts a Roses per tràfic de drogues
Agents de la Guàrdia Civil sortint de l’edifici de la Crta del Mas Oliva amb diferents caixes

Dins d’una operació que es va iniciar al mes d’abril a Sant Feliu de Guíxols i Plaja d’Aro, al voltant de les 7 hores d’ahir dimarts agents del Grup de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil, popularment anomenats antidisturbis, van entrar en dos pisos de Roses amb l’objectiu de desmantellar un operació de tràfic i venda de droga, concretament cocaïna. El primer immoble pertany al segon pis A de l’edifici situat al nº 15-21 de la Carretera del Mas Oliva de Roses, i el segon al situat a l’edifici del carrer Vierna, 42-46, de la urbanització Mas Oliva.
Els agents no van trobar cap mena de drogues, però van detenir dos homes per tràfic de drogues i els van decomissar 30.000 euros, vint-mil que hi havia al pis a tocar al CAP de Roses, i els 10.000 restants en un doble fons del vehicle d’un dels detinguts.

Després de més de tres hores els agents de la Benemèrita van donar per tancat l’operatiu portant-se els dos detinguts a la comandància de la Guàrdia Civil de Roses, per immediatament ser traslladats a la de Girona, des d’on han passat a disposició del Jutjat nº 4 de Sant Feliu de Guíxols.

Van ser una operació que va aixecar molta expectació entre els veïns de la zona de la Crta del Mas Oliva per la quantitat d’agents de la Guàrdia Civil que hi van participar però, sobretot, en veure als agents antiavalots, els quals anaven encaputxats.
Fins i tot, es va fer córrer el rumor que els agents del Grup de Reserva i Seguretat eren allà per un tema de terrorisme gihadista.