Detenen un ciutadà italià a La Jonquera amb 106 quilos d’haixix

Guàrdia Civil

Haixix trobat per la Guàrdia Civil a l'interior del vehicle del ciutadà italià

La Guàrdia Civil localitza els 106 quilos d’haixix dissimulats en diversos llocs d’un vehicle

Guàrdia Civil
Haixix trobat per la Guàrdia Civil a l’interior del vehicle del ciutadà italià

La Guàrdia Civil es va confiscar el matí de diumenge de 106 quilograms d’haixix i va procedir a la detenció d’un ciutadà Italià.
Els fets es van produir sobre les 7 hores del matí quan agents de la Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de La Jonquera van procedir a la identificació del conductor, i únic ocupant, d’un turisme matrícula Italiana.
Després de mostrar la documentació els agents van procedir a revisar el cotxe, observant com el seu ocupant mostrava signes de nerviosisme, durant aquesta inspecció es descobreixen en els laterals de les portes paquets embolicats en cel·lofana, en l’interior de la qual portava haixix. Continuant la cerca per diversos buits de l’automòbil es van trobar altres paquets igualment embolicats i amb la mateixa substància, amb un pes final de 106 quilograms d’haixix, per la qual cosa es va procedir a la detenció de L.S. de 41 anys d’edat per un delicte contra la salut pública
Es van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb el confiscat i detingut en el Jutjat de Guàrdia dels de Figueres.