Detenen un veí de Roses que quadruplicava la taxa d’alcohol i després d’una persecució policial pels carrers de la Vila

Policia Local de Roses
El cotxe de la dreta pertanya al detingut que ha topat amb un altre Citroën Picasso mentre fugia de la Policia Local

Ha estat detingut després de topar amb un altre vehicle a l’Avda. Gran Via Pau Casals acusat d’un delicte contra la seguretat viària i un altre de robatori

Policia Local de Roses
El cotxe de la dreta pertanya al detingut que ha topat amb un altre Citroën Picasso mentre fugia de la Policia Local

Amb un cotxe suposadament robat i una taxa d’alcohol que quadruplicava el límit ha estat detingut un veí de Roses després d’una persecució policial pels carrers de la Vila.  Segons informació de la Policia Local, l’home ha entrat a Roses per l’Avda de Rhode amb un vehicle de matricula francesa, un Citroën Picasso, i suposadament robat. L’home conduïa “molt de pressa amb una conducció temerària” posant en perill la seva integritat i la d’altres conductors.
Quan ha arribat al port ha agafat la Gran Via fins la Rambla Riera Ginjolers i baixar fins l’Avda Tarragona.
Ha estat en aquest vial, segons els agents, quan el detingut, donant-se compte de la presència de la patrulla policial, s’ha ficat dins l’aparcament del Teatre, per agafar tot seguit pel carrer Marià Benlliure i anar en contra direcció, topant amb dos vehicles estacionats, fins que ha arribat a la Gran Via, tot just a la rotonda del supermercat Caprabo.

Ha estat aquí, i quan ja anava en direcció a Figueres que ha tingut un accident al topar amb un altre vehicle, també un Citroën Picasso, quan la patrulla de la Policia Local l’ha pogut aturar i detenir al posar-se darrera del vehicle del fugitiu per evitar que escapés.

Després de fer-li la prova d’alcoholèmia, on ha quadruplicat la taxa permessa el detingut ha donat una taxa de 1,16 i els agents l’han detingut emportant-se’l a les dependències policials

Després de prendre-li declaracions han portat al detingut fins al CAP per tot seguit traslladar-lo a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial per un delicte contra la seguretat viària i un altre de robatori.

L’únic ocupant del vehicle amb el que ha topat el detingut ha sortit ilès de l’accident.