Detenen a un veí de Roses per tràfic de marihuana a Roses

Detingut a Roses per tràfic de marihuana
La marihuana es distribuia dins envasos de cartró de sucs de fruita

El detingut, de nacionalitat marroquina, distribuïa la marihuana a l’interior de tetrabriks de sucs de fruita.

Detingut a Roses per tràfic de marihuana
La marihuana es distribuia dins envasos de cartró de sucs de fruita

Dimarts de la passada setmana, un agent de la Policia Local de Roses, quan ja havia finalitzat la seva jornada laboral i es dirigia al seu domicili, va veure com un veí de Roses, de nacionalitat marroquina, anava caminant pel carrer Girona juntament amb tres turistes.

En l’acció no hi havia gens d’anormal que tres persones caminessin juntes, però com aquest veí ja és ben conegut entre els membres de les forces de seguretat municipal per haver estat identificat en altres casos contra la salut pública, l’agent de policia els va seguir a tots tres fins al portal d’un edifici.

I va ser aquí quan el policia  va veure clarament com el detingut lliurava alguna cosa a una de les altres tres persones. Va informar a comissaria i de seguida es va personar una patrulla que va procedir a l’escorcoll de tots quatre trobant a dos d’ells un envàs de cartró, tipus tetrabrik de suc, a l’interior dels quals hi havia una substància vegetal seca de color verd, presumptament marihuana, embolicada en paper d’alumini.

Davant la confessió d’un d’ells, assenyalant que la marihuana l’havia comprada al veí identificat per l’agent municipal, la patrulla els va traslladar, a comprador i venerdor, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on els van prendre declaració.

Davant el reconeixement i l’evidència manifestada de la comercialització de la droga, es va detenir al venedor.