Detingut per colpejar violentament i robar a dues persones d’edat avançada a Girona

Mossos d'Esquadra
L'agressor quan fugia enregistrat per una càmera de vigilància / Foto: Mossos d'Esquadra

L’agressor, detingut pels Mossos d’Esquadra, va colpejar violentament les dues víctimes i els hi va sostreure 120 euros i un telèfon mòbil

Mossos d'Esquadra
L’agressor quan fugia enregistrat per una càmera de vigilància / Foto: Mossos d’Esquadra

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Girona, conjuntament amb agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de la capital gironina, van detenir, dimecres 27 d’abril, un home de 25 anys de nacionalitat espanyola i veí de València, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència a Girona.

Els fets es remunten al 17 d’abril. Pels volts de les 21.00 hores, un home de 82 anys va rebre dos cops de puny quan es disposava a entrar a casa seva. Arran de l’agressió, la víctima va patir lesions greus i li van sostreure la cartera personal amb 120 euros a l’interior.

La segona agressió va tenir lloc tres quarts d’hora més tard, també a la ciutat de Girona. Una dona de 76 anys que estava a la via pública va patir un fort cop de puny que la va fer caure al terra. L’agressor li va sostreure la bossa de mà que contenia el seu telèfon mòbil.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Girona i la Unitat d’Investigació  de la comissaria Girona van fer-se càrrec de la investigació per tal de poder identificar i detenir l’autor dels fets. Un cop van tenir l’autor plenament identificat, un home de 25 anys de nacionalitat espanyola i veí de València, els investigadors van posar en marxa un dispositiu policial el 27 d’abril. Els agents  el van aturar quan circulava amb el seu camió per l’autopista AP-7 al seu pas per Girona i el van arrestar.

Posteriorment els investigadors van fer una entrada i escorcoll, amb el suport del Cos Nacional de Policia, al seu domicili de València, on hi van localitzar la roba amb la qual havia comès els robatoris.

Avui el matí l’arrestat passa a disposició judicial.