Detinguts a La Jonquera amb més de 14.000 peces i complements de roba falsos

Policia Nacional
Sacs plens de roba falsificada en un dels magatzems escorcollats a La Jonquera

Set marroquins i una dona espanyola acusats d’un delicte contra la propietat intel·lectual a La Jonquera

Policia Nacional
Sacs plens de roba falsificada en un dels magatzems escorcollats a La Jonquera

La Policia Nacional ha detingut a La Jonquera a set persones de nacionalitat marroquina per un delicte contra la propietat intel·lectual en intervenir 14.448 peces i complements falsos de reconegudes marques que es venien en quatre establiments de La Jonquera.

Segons el Cos Nacional de Policia una octava persona, una dona de nacionalitat espanyola, ha estat imputada pel mateix delicte.

Els agents van confiscar milers de productes als arrestats, que es dedicaven a la importació, distribució i comercialització de peces de vestir, complements i altres objectes que vulneraven els drets de propietat industrial de conegudes marques de gran prestigi.

Dues denúncies presentades per part dels representants de dues conegudes marques va portar a la Policia Nacional van portar a terme un operatiu escorcollant quatre magatzems del municipi fronterer on van trobar 14.448 articles falsos molt diversos com perfums, roba, objectes de regal i calçat, entre d’altres.

Entre les marques falsificades hi havia Burberry, Ray-Ban, Carolina Herrera, Adidas, Louis Vuiton, Chanel, Guess, Armani, Levis, Lacoste i Hugo Boss.