‘Déu visita el Carnaval’ és la imatge guanyadora del concurs de fotografia de la festa de disfresses de Roses

Els guardonats amb membres del jurat

José Roy, Marina Poyato i Ramon Sala obtenen els 3 primers premis del concurs de fotografia del Carnaval de Roses 2014

Concurs de fotografia Carnaval de Roses 2014
Els guardonats amb membres del jurat

Vint.i-vuit participants es van presentar a la 13ena edició del concurs de fotografia del Carnaval de Roses, que cada any organitza l’Ajuntament. Els mateixos que l’any passat. Però si al 2013 els 28 participants van presentar 53 treballs, enguany ha estat un menys, 52, xifra que va lamentar el regidor de Festes i Carnaval, Juan Manuel Fernández, Ferdy, assenyalant “ a veure si l’any vinent les parets d’aquest espai estan plenes de fotografies”.

José Roy assenyalant la seva obra guanyadora ‘Déu visita el Carnaval’

Enguany es podia haver arribat fins a les 56 obres presentades tenint en compte el nombre de participants, ja que cal destacar que cada candidat pot presentar, com a màxim, dues fotografies.
I ahir al vespre, a l’Espai Z, al qual es referia en Ferdy, de la biblioteca municipal Jaume Vicens Vives, es van desvetllar i lliurar els premis als guanyadors.

Marina Poyatos, segona classificada, al costat de la seva imatge ‘ Sentiment Rosinc’

Així, el jurat, el mateix que l’any passat, composat per l’esmentat regidor de Festes i Carnaval, el tècnic del mateixa Àrea, Jordi Sastre, el dissenyador gràfic municipal, Martí Parada i la fotògrafa Esther Gil, van considerar que José Roy fos el guanyador del foto-concurs del Carnaval de Roses 2014 amb la seva instantània ‘Déu visita el Carnaval’.
El que més es va valorar de la imatge de Roy, presa el diumenge de Carnaval i que li va reportar un premi de 450 euros en material fotogràfic, és que reflectia “l’essència del Carnaval” amb tota l’Avinguda de Rhode plena de gent.

El tercer classificat, Ramon Sala amb la seva fotografia ‘Volando voy, volando vengo’

I el guardó del segon lloc, 350 euros, també en material fotogràfic, va anar a parar a mans de Marina Poyato per la seva instntània ‘Sentiment Rosinc’ i, finalment, la tercera posició d’aquesta edició del concurs de fotografia va ser per a Ramon Sala, amb una foto titulada ‘Volando voy, volando vengo’.

El criteri establert de puntuació que segueix el jurat a l’hora de valorar els treballs presentats va ser la tècnica, l’originalitat i, sobretot, que fos una representació explícita del Carnaval, amb un màxim de 2 punts per cada variable. Així, el màxim que pot aconseguir un treball és de 24 punts, tot i que el guanyador es va quedar a quatre, ja que la seva fotografia va obtenir un totals de 20,5 punts, la segona 16,5 i la tercera 15 punts.

Exit mobile version