DeuDeVeu, el Cor revelació de TV3 arriba a la Ciutadella de Roses amb el Festival Sons del Món

DeuDeVeu

ElCor DeuDeVeu / Foto: DeuDeVeu

Divendres Sons del Món continua la seva programació a Roses amb el concert de DeuDeVeu, grup vocal guanyador del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3

DeuDeVeu
El Cor DeuDeVeu / Foto: DeuDeVeu

Aquest divendres, 18 de juliol, a la Ciutadella de Roses actuarà el Cor revelació de TV3 i referent de cors moderns del país, DeuDeVeu, grup vocal format per catorze membres. El seu primer disc es titula ‘Junts’, i és així com han aconseguit guanyar el concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3. A DeuDeVeu s’ofereixen molts estils musicals, des de cançons tradicionals catalanes fins a gospel, i, evidentment, molt teatre musical, però si hi ha un estil que els defineix és el pop rock, podem dir doncs que DeuDeVeu s’han popularitzat pel seu pop-rock a capella.

DeuDeVeu neix al 2009 de la unió de deu actors-cantants de diferents escoles de teatre musical de Barcelona (Institut del Teatre, Aules, Coco Comín, Vocal Factory i Eòlia). No és fi ns el 2010 que es consolida sota la direcció musical de Gerard Ibáñez, i posteriorment amb la direcció escènica de Sílvia Navarro, amb l’objectiu de crear un grup vocal/teatral.

En directe podem escoltar les cançons dels seu primer disc “Junts”, les cançons més valorades pel públic durant el programa “Oh Happy Day”, com Rossinyol o Quan tot s’enlaira, tot amanit amb les coreografies i el moviment escènic característic del grup, i amb algunes sorpreses que ens porten a un nou món d’harmonies, arranjaments vocals, amb la innovació i originalitat com a segell propi.

El concert començarà a les 22:30 hores i el preu per assistir-hi és de 15 €, poden adquirir les entrades es poden adquirir a la web oficial del Festival.

Maridatge de DeuDeVeu: sommelier Laura Masramon amb Empordàlia Brut, de Cooperativa Empordàlia

Empordàlia és una cooperativa vinícola formada per 300 socis amb seu a Vilajuïga. El seu escumós Empordàlia Brut, cupatge de garnatxa blanca i macabeu, va rebre els merescuts premis quan va sortir a la llum la primera anyada. Un vi d’intensa fruita blanca fresca i honesta, aromes que venen acompanyades de fines bombolles que alegren la vista i aporten ritme i vivacitat a la copa. Un vi divertit que, igual que Deu de veu té la capacitat i la versatilitat d’acompanyar diversos estils, musicals i en aquest també, gastronòmics.