Dia de democràcia a Roses amb la participació de dos diputats al Congrés

Eleccions Generals 20 D
Fernando López De Aragón i Carles Pàramo en el moment de dipoistar les seves paperetes

Carles Pàramo, que surt, i Fernando López De Castro, que pot entrar al Congrés com ha diputat, han exercit el seu vot a Roses

Eleccions Generals 20 D
Fernando López De Castro i Carles Pàramo en el moment de dipoistar les seves paperetes

Carles Pàramo, militant de CiU que finalitza legislatura a les Corts Generals, i Fernando López De Castro, candidat per C’s en aquestes Eleccions Generals han coincidit en assenyalar que “avui és un dia democràcia”.
López De Castro ha exercit, al voltant de les 10 del matí, el seu dret a vot al col·legi Narcís Monturiol, on després de depositar les paperetes dels candidats al Congrés i al Senat, ha volgut “animar i encoratjar la gent que voti, ja que per primera vegada en els últims anys hi ha opcions per emparar el vot en qualsevol idea política dins d’Espanya”.

El candidat al Congrés per Girona ha manifestat que “si surt el nostre diputat representaré a tots els ciutadans de la província de Girona, representaré a tot el que interessi i preocupi als gironis perquè són els ciutadans la nostra màxima prioritat”.

Fernando López també ha especificat que “si els ciutadans es donen la confiança i Ciutadans guanya posarem en marxa totes les promeses electorals, com el de canviar la constitució en el sentit d’evitar la separació del poders, d’evitar la corrupció o evitar que els polítics tinguin privilegis davant la Justícia”. Però, en canvi, ha remarcat, “si no guanyem no governarem, col·laborarem en la governabilitat, però estarem a l’oposició, no canviarem càrrecs per vots”.

I mitja hora després, aproximadament, el primer tinent d’alcalde de Roses i diputat al Congrés durant els darrers quatre anys amb CiU, Carles Pàramo, s’ha presentat al seu col·legi electoral per votar, on després d’exercir el seu dret ha manifestat que avui és “dia de democràcia i un dia especial per mi, perquè acabo quatre anys com a diputat, però especial, també, perquè pot ser un dia en el que es doni un pas més per trencar amb el passat, i per tant, votar a Rajoy i Pedro Sánchez és votar al passat, igual que si es fa a Podemos o Ciutadans, ja que són crosses del PP i el PSC. I a Catalunya en tenim altres opcions per votar futur”, va manifestar Pàramo desitjant que “el president Mas i Catalunya rebin tot el suport que han de rebre”.

Respecte al diputat que podria tenir Roses en aquesta legislatura Pàramo ha afirmat que “Roses tindrà un pont a Madrid amb els candidat de Democràcia i Llibertat, però he estat parlant amb en Fernando i si surt elegit, com tot indica, doncs serà fantàstic tenir tindrem un pont més al Congrés”, tot i que l’exdiputat a Corts ha puntualitzat que espera que no sigui “com en els darrers quatre anys amb Concepció Veray del PP com a diputada, ja que hem viscut una època de retallades, estic d’acord, però de coses se n’han fet a Espanya i a Roses cap”.