En el primer dia del Gran Recapte a Roses es van recollir 4.500 quilos de menjar

Gran Recapte d'Aliments
Voluntaris del Gran Recapte d'Aliments a Roses

La implicació dels voluntaris i els supermercats de Roses ha estat essencial per recaptar aquests 4.500 quilos d’aliments

Gran Recapte d'Aliments
Voluntaris en el primer dia del Gran Recapte d’Aliments a Roses al supermercat Condis de la Gran Via Pau Casals

Molt bona valoració va fer el director del Centre de Distribució d’Aliments, Pere Bohigas pel que fa al primer dia, el passat divendres, del Gran Recapte d’aliments, ja que “es van recollir 4.500 quilos, tenint en compte que es van recaptar productes de més qualitat, sobretot productes d’alimentació infantil que és el que més necessitem, això vol dir que la gent es va conscienciant que l’oli, el cacao en pols o els turrons en aquesta època són productes que van bé per distribuir en el nostre CDA, i no pas arròs o pasta, del quals en tenim gran estoc”.

Un altre aspecte que ha destacat Bohigas ha estat la implicació del voluntariat, “amb molt de jovent dels instituts, la qual cosa ens ha permès fer el Gran Recapte en 7 supermercats divendres, i en 8 el dissabte, en lloc dels 6 que teníem previst en un principi”.

Així, els 7 supermercats de Roses que es van implicar divendres en el Gran Recapte d’Aliments van ser el Mercadona, el Bon Preu de la plaça Frederic Rahola, els dos Condis, el de la Gran Via i el de l’Avda. Jaume I “en el qual han estat els mateixos treballadors que han fet el recapte”, ha dit en Pere Bohigas, el Caprabo de la C-260 i el Carrefour, afegint-se ahir dissabte el Bon Preu del carrer Doctor Barraquer.

El director preveu, segons la quantitat d’aliments recollits divendres, que es pugui la quantitat total de menjar que es va recaptat l’any passat quan es va arribar a la xifra d’11.700 kg d’aliments.