Dia infernal el que va viure ahir en ‘Ferdy’, el pitjor de tot el seu viatge solidari en bicicleta

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte

La pluja va acompanyar a en 'Ferdy' durant tot la ruta de la setena etapa del seu viatge solidari

‘Ferdy’ va haver de fer tota la setena etapa del seu viatge solidari en bicicleta pedalant sota la pluja i, en alguns trams, amb vent

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte
La pluja va acompanyar a en ‘Ferdy’ durant tot la ruta de la setena etapa del seu viatge solidari

“No m’he baixat de la bici perquè sóc molt cabota, però el dia ha estat per dir: plego”, així va resumir el regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, ‘Ferdy’, el malament que ho va passar durant al ruta de la setena etapa, la pitjor de totes del seu viatge solidari en bicicleta de Roses a l’Ermita del Rocío, ubicada en Almonte, Huelva.

No està tenint sort amb la climatologia el regidor de Roses, ja que excepte el primer dia, la resta d’etapes ha tingut que lluitar contra la força del vent. Vent que va patir a Catalunya, al seu pas per la Comunitat Valenciana, quan creuava la de Castilla-La Mancha, i ahir per Andalusia, afegint que la pluja que va fer acte de presència, “qui és el que diu que bufa el vent no plou, qui és, que vingui i m’ho digui”.

A les 7:45 va sortir d’Andújar “i ja estava plovent de valent, però abans ja havia decidit que no arribaria al poble Lora del Río, sinó a Córdoba, a uns 80 km de distància d’Andújar”, va dir ahir Fernández al voltant de les 11 de la nit quan es trobava “en la Taberna Góngora que hi ha aquí, en Córdoba, menjant-me uns callos”.

Distància, però, que va augmentar en 50 quilòmetres perquè “no vaig seguir la ruta prevista, sinó que em vaig desviar per pujar uns colls d’uns 2.000 metres de desnivell que fa dos anys quan els vaig fer, i em recordo que tenien unes vistes magnífiques sobre el Pantà de El Arenoso, i he decidit tornar-los a pujar”, va dir en Ferdy, que va fer tot això sota la pluja.

I plovent va arribar passades les 10 de la nit a Córdoba on va fer nit en un hotel després de cruspir-se els esmentats callós.

Allarga el viatge una etapa més per veure amb tranquil·litat a la Verge del Rocío

I avui ha sortit de ruta per la que en princip havia de ser l’última etapa del seu viatge, però que finalment s’ha convertit en la penúltima, perquè l’objectiu d’en ‘Ferdy’ és cobrir els 135 km que el separen de Sevilla pe dormir en la capital Andalusa “i reservar dos nits d’hotel, perquè dissabte tinc pensar anar de Sevilla a Almonte a veure a la Verge del Rocío tranquil·lament, i tornar un altre copa a Sevilla”.

Aquesta és la ruta de la vuitena de les ara ja nou etapes que farà en ‘Ferdy’ per anar de Roses a Almonte:

Córdoba – Sevilla – 135 km aprox:
Córboba – El Higueron – Encinarejo de Córdoba – Almodóvar del Río– Posadas –– Palma del Río – Lora del Río –Alcolea del Río –Tocina –Brenes – Sevilla

Voleu aportar el vostre gra de solidaritat a la causa?

Totes les empreses, entitats i persones que vulguin col·laborar en el viatge solidari d’en ‘Ferdy’ a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, ho poden fer comprant quilòmetres a 2 euros.

Les aportacions es poden fer amb un ingrés al compte bancari ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació (c/ Pescadors, 13) o bé a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN FERDY
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
Multicòptero.com Anònims Mas Oliva
Juan y Edu Rodríguez Hostal Las Perdices (Albacete)
Simón Fernández (Beas de Segura)
VILADEROSES.CAT publicarà la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer