Dia Internacional dels Monuments

Museïtzació del Castell de la Trinitat

Diferents punts de la museïtzació del Castell de la Trinitat

Avui, 18 d’abril, se celebra el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics
 
Tot i la situació d’emergència i d’excepcionalitat que estem vivint per la crisi sanitària per la Covid-19, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses vol commemorar el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics, destacant la gran riquesa patrimonial de la nostra població i la gran quantitat d’espais monumentals i històrics que reuneix Roses. 

La Ciutadella, el conjunt megalític o el Castell de Bufalaranya són alguns dels exponents d’aquesta diversitat patrimonial cultural, i clar reflex de la importància de la seva protecció i conservació per a la societat actual i les generacions futures.  

Enguany, però, i sense desmerèixer la resta d’espais monumentals, cal destacar el Castell de la Trinitat, amb un nou projecte museogràfic inaugurat fa poc temps que facilita el seu coneixement i millora l’experiència del visitant. Una experiència que  esperem poder reprendre ben aviat, un cop superada l’actual situació produïda per la pandèmia del Coronavirus.  

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses convida a tots i a totes a visitar aquests espais, un cop tornem a la normalitat, i tornar a gaudir plenament del nostre imponent patrimoni.