Dia llarg i sense poder navegar en el primer dia del Mundial Eslàlom de Windsurf a Roses

Campionat del Món de Windsurf a Roses

Els participants al Campionat del Món de Windsurf a Roses avui no han navegat

Els 75 participants confirmats al campionat de Windsurf a Roses, tot i estar preparats, no han pogut iniciar la competició en l’aigua per manca de vent

Campionat del Món de Windsurf a Roses
Els participants al Campionat del Món de Windsurf a Roses avui no han navegat

El representant de la International Fundboard Class Association (IFCA), Ruben Petrisie, manifestava aquest matí que els més dels 70 participants provinents de 18 països d’arreu del món “tenen tot el material a punt i amb moltes ganes de llançar-se a l’aigua per iniciar la competició, només cal esperar un xic per a que les condicions acabin de millorar”. Finalment, però, el vent no ha estat suficient i finalment la pluja ha impedit que es donessin unes condicions mínimes perquè l’organització preparés el recorregut i es donessin les primeres sortides.
El dia, per això, ha estat llarg per als regatistes que un cop les inscripcions complertes, s’ha portat a terme la reunió de patrons diàries per tal de revisar els recorreguts, a més de donar les instruccions de la competició per a tots els participants.

De totes maneres, segons Pertrisie, “no estem preocupats per no haver navegat avui, ja que les previsions de vents per als propers dies són favorables”.

Pel que respecta a les possibilitats de victòria del jove talent del GEN Roses, Marc Paré el representant de l’IFCA, ha manifestat que “no l’he vist navegar, però el conec, i sé del seu potencial i té possibilitats, moltes, de fer un bon paper, i més sent el regatista local”.