I Diada del Voluntariat de la Fundació Roses Contra el Càncer

I Diada del Voluntariat
Els participants de la I Diada del Voluntariat de la Fundació Roses contra el Càncer al Pugi Alt

Jornada instaurada per agrair i reconeixer la tasca que porta a terme el Voluntariat de l’entitat socio-oncològica de Roses

 I Diada del Voluntariat
Els participants de la I Diada del Voluntariat de la Fundació Roses contra el Càncer al Pugi Alt

El passat dissabte 9 de maig, la Fundació Roses Contra el Càncer va celebrar la I Diada de Voluntariat de l’entitat on van participar 62 voluntaris/es dels 115 que actualment formen part de la Fundació.

L’objectiu d’aquesta Diada és donar les gràcies i fer un reconeixement als/les  voluntaris/es que col·laboren amb la Fundació en totes les tasques que es realitzen, ja siguin de recaptació, sensibilització, prevenció i promoció de la salut, atenció i suport a malalts i les seves famílies, suport a l’equip tècnic i òrgans de govern.

La participació dels voluntaris és bàsica en tota entitat sense ànim de lucre. La tasca de la Fundació seria impossible de portar a terme sense el treball del voluntariat, que treballa coordinadament amb l’equip de professionals de l’entitat.

Van iniciar la Diada amb una excursió fins el Castell de la Trinitat, on van poder realitzar la visita gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Roses.

Es va aprofitar l’espai del Castell per a fer una presentació de les activitats realitzades pel Voluntariat durant l’últim any i els resultats de les seves intervencions, amb l’agraïment final de la presidenta de la Fundació, Pilar Serra.

Després de la visita cultural, amb el suport del Tren Roses Exprés, els participants de la Diada van gaudir d’una excursió pels cims de Roses, Falconera, Pla de les Gates i parada al Puig Alt, que va finalitzar amb un esplèndid aperitiu que van oferir en Pep i la  Lola (del Tren Roses Exprés i voluntaris de la Fundació).