Dinar benèfic a favor de la Fundació d’Ajuda als Discapacitats de Roses, FADIR

Dinar benèfic FADIR

Aquest diumenge una arrossada que es farà a l’envelat de la plaça Frederic Rahola servirà per recaptar fons per l’entitat social de Roses FADIR

Dinar benèfic FADIRArriba la primavera, i amb ella una de les cites solidàries que té al llarg de l’any la ciutadania de Roses. Es tracta del dinar solidari a benefici de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, que se celebrarà aquest diumenge, 9 d’abril, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola. Un dinar consistent en una arrossada elaborada per l’equip de cuiners de l’Enric de la Jana.

Una arrossada que enguany coincidirà amb el Diumenge de Rams, un dia adient per anar en família a aquest àpat solidari que amb els diners recaptats FADIR ja té un objectiu, “continuar abastint de menjar a la gent necessitada i poder comprar una nevera nova per poder mantenir els aliments abans de repartir-los”, ha assenyalat el coordinador de l’entitat, Manel Pulleiro.

Venda de tiquets

Els interessats en assistir poden adquirir els tiquets al  local social de FADIR, al carrer Granada, nº 8, a l’Assessoria Lloret, ubicada al carrer Pescadors, nº 7-9, al Centre Mèdic de la Plaça Catalunya, i a la Llibreria Mas Blanch, a la carretera de Mas Oliva (enfront del Caprabo) o al Estanc Yago, de la Gran Via Pau Casals, nº 152.

Tant si se reserva el dinar amb antelació com si es fa el mateix deia de l’arrossada el donatiu per gaudir de l’àpat és de 20 €, tot i que el menors fins a deu anys només han d’abonar 10 euros.

Cal destacar que amb el donatiu del tiquet tothom tindrà dret a participar en el sorteig d’un magnífic quadre d’en Gabi, un soci de FADIR, a més tiquets per dinar o sopar  a restaurants de Roses, entre d’altres.

Assenyalar que aquesta arrossada benèfica compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, Jordà Vins, Peralada, Empordàlia, Carbòniques Ferrer, Forn Cusí, Subministraments Roc, Servimar i Protur Hotels.

El dinar s’iniciarà a les 14 hores.