Fira de la Rosa de Roses

Dinar groc i solidari a Roses

El dinar es portarà a terme el diumenge, 3 de febrer, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola en favor de l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC)

Dinar groc i solidari a RosesL’Assemblea Territorial de l’ANC, Roses per la Independència, i el grup local d’Òmnium Cultural organitzen un dinar groc “amb l’objectiu de recollir fons per a l’Associació Catalana pels Drets Civils, associació integrada pels familiars del presos i exiliats polítics, per a ajudar-los a costejar les despeses dels judicis, els advocats i els desplaçaments que han de fer a les presons”, ha assenyalat la coordinadora de Roses per la Independència, Imma Carrion.

Envelat de la plaça Frederic Rahola

Aquest dinar groc i solidari tindrà lloc el diumenge, 3 de febrer, a les 13’30 h a l’envelat de la plaça Frederic Rahola i consistirà en una arrossada popular com a plat principal, tot i que el menú estarà completat per amanida, fruita, brunyols de l’Empordà, pa, aigua i vi.

Després del dinar està previst les intervencions dels representants de l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) per tot seguit gaudir de l’actuació del grup musical rosinc D Gremlins.

Per poder assistir a aquest dinar solidari s’ha de fer un donatiu de 12 euros, si s’adquireix de manera anticipada abans del 31 de gener, a la botiga Carmen Gómez del carrer Sant Elm, 27, o al Frankfurt Cerdanya al carrer Joan Badosa, 25.

Els dies posteriors al 31 de gener i el mateix dinar el donatiu ja serà de 15 €.

Cura pel medi ambient

Els organitzadors d’aquest dinar groc i solidari, tenint cura del medi ambient, demanen a tots els assistents a l’àpat que es portin el seus coberts, got i plat per tal de no generar residus.