Dinosaures rosats i verds donaran “Otro Rollo” al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Dos dinosaures famelles i dos dinousares mascles (ara no, al Carnaval de Roses) de la colla 'Otro Rollo'

Els membres de la colla “Otro Rollo” aniran disfressats al Carnaval de Roses de Yoshi Birdo, el dinosauri rosat de la sèrie vídeo jocs de Super Mario

Carnaval de Roses 2015
Dos dinosaures famelles i dos dinousares mascles (ara no, al Carnaval de Roses) de la colla ‘Otro Rollo’

Dos anys de vida té la colla de carnaval ‘Otro Rollo’. Van debutar l’any passat a la festa de disfresses emulant el circ de la Fòrmula 1, quan els homes feien de pilots de carreres i les dones d’hostesses.
I enguany, i fent honor al seu nom, aquesta colla ha decidit donar-li ‘Otro Rollo’, una volta de rosca de femella, i oblidant tot el que havien aprés dins la Formula 1 s’endinsen en un vídeo joc, el de Super Mario, i caracteritzar-se de Yoshi Birdo, un dinosauri que com és del gènere femení va vestit tot de rosa, “buscàvem una disfressa que mai s’ha vist al Carnaval de Roses, que fos de pel per anar abrigats perquè farà fred, i vistós, i com és de color verd i rosa ja ho és”, va afirmar Claudia Abad, component d’aquesta colla. “Els homes aniran de color verd i les dones de color rosa, som així de sexistes”, va assenyalar una altre component d’Otro Rollo.

I si la disfressa representarà un personatge del vídeo joc Super Mario, la carrossa l’estan engalanant “com si fos una pantalla del joc, amb els personatges que en surten”, va dir Abad.

Com només té dos anys de vida la colla ‘Otro Rollo’ encara no pot sol·licitar barraca per la Festa Major de Roses, així que les despeses del carnaval surten “dels 140 euros, la mateixa que l’any passat. Cent-quarant euros que paguem cadascú dels 90 integrants, que enguany som una trentena més que al 2014”, va dir la Claudia per remarcar que “en realitat la quota són 90 euros, ja que la resta del que paguem va parar a la modista”. Així que ‘Otro Rollo’ té un pressupost de 12.600 euros per engalanar la carrossa, pagar l’equip de música que portaran a la desfilada i donar de menjar i beure durant quatre dies a gairebé cent persones. L’arrossada de dilluns, s’ha de dir, no entra en la quota.

Pel que fa al sorteig, els integrants d’aquesta colla prefereixen que es faci com en els darres anys, és a dir, “un de sol per tots els dies, millor que fer un per cada dia de desfilada”. Un sorteig únic que enguany no els ha anat malament als membres d’Otro Rollo, “no, ja que ens ha tocat el 44 i nosaltres ens agrada sortir entre el 25 i el 40, bé, és un xic més endarrere però no ens podem queixar”, va dir la Claudia.

Així, els 90 dinosaures Birdo, la meitat mascles, la meitat femelles, sortiran a desfilar en una posició en que encara serà de nit quan s’acabi la passada. I si es fa dia faran honor al seu nom… Perquè serà Otro Rollo!