Una disfressa típica, la de pirata, amb una característica tòpica, la de sexy

Carnaval de Roses 2017

7 pirates lletgos i sexys per sortir A Corre Cuita

Els membres de la colla A Corre Cuita són gent tradicional i es disfressen del típic pirata afegint el típic i tòpic punt sexy

Carnaval de Roses 2017
5 pirates lletjos per sortir A Corre Cuita acompanyats de dues sexys bucaneres

Es veu que els homes de la colla A Corre Cuita no són molt agraciats, és a dir, són tirant més bé a lletjos. Una virtut, la bellesa, de la qual manquen, i tot i que sigui per quatre dies la volen gaudir (la bellesa, clar) com sigui. No és una opinió gratuïta de l’autor d’aquestes línies, és una apreciació sorgida de les paraules d’un dels integrants d’aquesta colla, Carles Ferrer, el qual va assegurar que pel Carnaval de Roses d’enguany aniran disfressats “de pirates, de pirates sexys, sobretot les dones, perquè així enlluernaran més”, va afirmar com dient que tothom es fixarà en elles i els espectadors no hauran de passar el tràngol visual que suposa fixar-se en ells.

Potser el fet que siguin lletjos és una conseqüència de pertànyer a aquesta colla, ja que, segons diuen, hi ha homes que abans de formar part d’ella eren ben guapos, uns Adonis, vaja… Serà per això que la colla és diu A Corre Cuita… Que venen els lletjos!!

Sigui com sigui és d’agrair que les seves dones vagin “ensenyant cuixa”, ja que els espectadors masculins ho agrairan… “Jo també aniré de pirata sexy” va cridar, una mica esverat, un dels companys d’aquesta colla. Bé, no passa res, perquè sembla ser que en A Corre Cuita es respecten totes les orientacions sexuals.

Si l’enunciat d’aquest text diu que els membres d’aquesta colles es disfressaran del típic ‘carnavalero’ vestit de pirata amb la tòpica característica de sexy, la carrossa, per no sortir-se’n del guió més tradicional que pugui existir, l’estan engalanant com… Sí, ho he encertat… Un vaixell pirata!, que a part de portar les calaveres de rigor, la bandera identificant que són pirates, entre d’altres decoracions en Ferrer ha assegurat “que no naufragarà pas”. Afirmació que podem ratificar des d’aquestes línies, ja que l’aigua del mar aquest vaixell no la tastarà mai, com a molt l’olorarà al final de la desfilada si els integrants decideixen anar al port.

Carles Ferrer, com d’altres molts representants de les colles, afirma que “els guanys de la Barraca de la Festa Major ajuden força, força”, assenyalant que els diners guanyats s’han destinat “a la decoració de la carrossa, que ha suposat un bon pico, i  com a compensació a la feinada que es van fotre els que van treballar a barraques tenen la disfressa i les despeses de la carrossa cobertes”.

Així, cada un dels 102 integrants que aniran A Corre Cuita aquest Carnaval (una vintena més que l’any passat) paguen “entre 170 i 190 euros”. Entre d’ells hi és el ‘ministre’ d’Economia de Roses “un nanu molt bó que ara l’hem d’aguantar per no fer un lleig, ja que nosaltres vam convidar a la seva dona a venir amb nosaltres, i quan es va presentar amb ell, clar, no podíem dir que no…”, ha reconegut en Carles Ferrer.

Ho sigui que la colla A Corre Cuita està plena ‘virtuts’, ja que està farcida d’homes lletjos i d’altres que s’han auto convidat… També lletjos. I de moment, no existeix cap norma que digui que al Carnaval només poden anar i desfilar els guapos.

La norma de no beure i menjar durant les passades és per a en Ferrer “una pantaflada”, argumentant la seva resposta en que “estic d’acord que no es begui quan estàs desfilant, però si tu tens ganes de beure o ganes de menjar puges a la carrossa te’n fots una cervesa, cubata o refresc i tornes a baixar tot i que sempre amb la condició de no anar amb el got pel carrer”.

Pel que fa al concurs en Carles assegura que “hauria de ser cada any així, ja va haver un any que es va fer i no s’hauria d’haver deixat de fer”. I sobre el tema de la nau com aquesta colla té garatge propi per guardar i treballar la carrossa no és una questió que els hi tregui la son.

El millor i el pitjor del Carnaval de Roses

Per aquest integrant de la colla A Corre Cuita el millor del Carnaval de Roses “és reunir-nos amb la colla, amb els amics, amb la família”. I per a en Ferrer, un home pràctic on hi hagi el pitjor “és que dimarts has d’anar a treballar”.