Dissabte, 21 de març, es posen a la venda els tiquets per participar al IV Correbars Rosink

Correbars Rosink

Els tiquets es podran adquirir al preu de 18 euros a tres locals de restauració de Roses

Correbars RosinkA diferència de les tres edicions anteriors del Correbars Rosink, quan el tiquet es podia adquirir pel facebook i després fer l’ingrès del seu import en un compte facilitat per Joventut Rosinka, enguany, els joves de 18 a 100 anys que vulguin participar a la 4ª edició del Correbars hauran de dirigir-se a un dels tres locals de restauració designats per l’organització, que són l’hamburgueseria-pizzeria HambGust, la  Cafeteria Restaurant Triskel i el Frankfurt Cerdanya.

“Enguany hem decidit no fer-ho pel Facebook per dues coses, la primera facilitar els tràmits de la inscripció, tant per a la gent que vulgui participar com per a la pròpia organització”, ha afirmat el president de Joventut Rosinka, Adrià Giner, per continuar que “la segona raó és per donar prioritat a la gent de Roses, tot i que el Correbars Rosink està obert i pot venir gent de qualsevol població”.

Així, cada un dels tres locals posarà a la venda 100 entrades al preu de 18 euros, el mateix que l’any passat, per sumar les 300 persones que podran participar. Tot i que l’organització no es planteja, actualment, augmentar el nombre de participants, en aquesta vida no hi ha res segur, i en el supòsit que hi hagi molta demanda per participar els responsables de Joventut Rosinka estudiran la possibilitat d’acollir més gent.

L’HambGust, el Triskel i el Cerdanya hi seran segur en aquesta 4ª edició del Correbars Rosink, la resta de locals els anirà publicant properament l’organització per la xarxa social de Facebook.