Dissabte comença la quarta edició de l’Empordà Rock al Far d’Empordà

El concert inaugural d’Empordà Rock 2012, que s’havia de celebrar el passat 13 de juliol a Vilasa-cra, va quedar ajornat per causes alienes als organitzadors.L’ajornament d’aquest circuit de música jove que es desenvoluparà al llarg de les properes setmanes a cinc municipis de l’Alt Empordà, ha fet que la inauguració del festival se celebri aquest dissabte, 21 de juliol, al Far d’Empordà.

La vetllada musical d’inauguració de la quarta edició de l’Empordà Rock comptarà amb la presència dels grupsThunders of HellLicor d’Ensaïmada i Glamour Pussy. El concert es farà a la plaça del Centre Cívic de la població, a partir de les 23 hores.

En el seu conjunt
, a Empordà Rock hi participaran 100 músics joves de l’Alt Empordà repartits entre els 15 grups que intervindran en els diferents concerts. Les properes vetllades se celebraran a Espolla (28 de juliol), Biure d’Empordà (3 d’agost), Sant Climent Sescebes (4 d’agost) i a determinar la data de celebració de l’actuació de Vila-sacra.

A cada concert, a més, es realitza una campanya de prevenció de l’alcohol amb una gran pancarta, la distribució de díptics informatius i la realització d’un taller per al foment dels hàbits saludables, tot plegat a càrrec de la Creu Roja.