Dissabte es van iniciar les competicions nàutiques a Roses amb una prova popular de rem

GEN Roses

Fatemeh Khalaj i Marcos Fernández, guanyadors de la IV Regata Popular Rem Indoor del GEN Roses

El GEN Roses va inaugurar dissabte la temporada d’esdeveniments nàutics amb la celebració de la Regata Popular Rem Indoor

GEN Roses
Fatemeh Khalaj i Marcos Fernández, guanyadors de la IV Regata Popular Rem Indoor del GEN Roses

Dissabte a la tarda el GEN Roses va donar el tret de sortida a les competicions nàutiques de Roses 2015 amb la Regata Popular Rem Indoor 2015, amb la participació d’una vintena de vogadors. Una regata que “és la quarta edició i ja està totalment arrelada” ha afirmat David Miralta, director esportiu del GEN Roses.

Amb la col·laboració del club Xon’s d’Empuriabrava, es van instal·lar a les instal·lacions del GEN Roses 4 ergòmetres (les màquines de remar al gimnàs), i amb les quals es van organitzar sèries classificatòries de 1000 metres (entre tres minuts i mig i 4 minuts i mig de total intensitat).
D’entre totes les sèries, els 4 millors temps van passar a les seves respectives finals, masculina i femenina, en la els esportistes van haver de remar 1000 metres més per sumar el temps al que havien aconseguit a la sèrie classificatòria, i així poder decidir laa classificació final.

Una classificació que va donar com a guanyadors a Fatemeh Khalaj en dones, la qual revalida el títol de l’any passat, i a Marcos Fernández en homes.

En acabar la competició tots els participants van poder gaudir d’una barbacoa gentilesa del propi club organitzador, el GEN Roses.