Diumenge de teatre infantil i havaneres al Teatre Municipal de Roses

Teatre Municipal de Roses

"Bombolles de paper" és l'espectacle infantil programat pel teatre de Roses aquest diumenge 1 de maig

Teatre infantil d’Optimist, aquest diumenge 1 de maig, a les 12 del migdia, i cantada d’havaneres a partir de les 7 de la tarda

Teatre Municipal de Roses
“Bombolles de paper” és l’espectacle infantil programat pel teatre de Roses aquest diumenge 1 de maig

“Bombolles de paper”, de la companyia Mucab Dans, és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia. Una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació dels infants i adults transportant-los a un espai on tot és possible. Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra…

Un espectacle màgic i dinàmic on nens i nenes no podran desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acaben participant activament i que va guanyar el 2014 el premi al Millor Espectacle Familiar de la Feria de Teatro de Ciudad Rodrigo i ha realitzant una gira intensa per diferents països.

El preu de l’entrada és de 5€. Venda i reserva de localitats a les taquilles del Teatre Municipal, dijous i divendres de 12 a 14h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

A la tarda, a partir de les 7, cantada d’havaneres amb el grups Ultramar i Els pescadors de Roses

Diumenge, a les 7 de la tarda, al Teatre Municipal de Roses, i amb entrada lliure, se celebrarà la tradicional cantada d’Havaneres Vila de Roses, que aquest any arriba a la seva XI edició. Hi participaran els grups Ultramar i Els pescadors de Roses.