Divendres, 13 de setembre, s’obren les inscripcions per als cursos de la Piscina de Roses

Piscina Municipal de Roses

El 13 de setembre s’iniciarà el període d’inscripció preferencial, i el dia 17 per a la resta de persones interessades en realitzar un curs a la Piscina de Roses

La Piscina de Roses ja té a punt el programa d’activitats per al curs 2019-2020, format pels cursos d’activitats aquàtiques per a totes les edats, nivells i necessitats, i pel Pack fitness, que incorpora més de 76 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic.

Els cursos d’activitats aquàtiques ofereixen un extens programa que dona cabuda a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons i d’Aigua joc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar,  domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació sincronitzada i natació federada (a través del club). A més, l’equipament continua oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena.

En aquest sentit, la regidora d’Esports, Vero Medina, ha afirmat que “des de la Piscina Municipal de Roses volem oferir un ampli programa d’activitats, tant aquàtiques com a de fitness, amb l’objectiu de fer participar i fer esport a tothom, independentment de la seva edat, nivell i necessitats “.

Els cursos són trimestrals amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny. Enguany existeix una oferta de 340 places disponibles i les inscripcions s’han programat en dos períodes. D’una banda, la inscripció preferencial, a la qual s’hi poden acollir abonats, participants en un curs sencer durant la temporada 2018-2019 que no hagin fet reserva de plaça i participants en un curs durant tot l’estiu 2019, tindrà lloc els dies 13, 14 i 16 de setembre. La inscripció general, per a la resta de persones interessades, s’obrirà a partir del 17 de setembre.

A més de les activitats aquàtiques, la Piscina Municipal de Roses ofereix des de fa anys l’anomenat Pack Fitness, que enguany s’integra d’un total de 76 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic, amb una vintena d’activitats esportives diferents (cardiovasculars, cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives…), que es realitzen al llarg del dia en diverses franges horàries. Entre elles, l’usuari pot trobar TRX®, Spinning®, Zumba®, Strong®, aiguagim, aqua cross, aerodansa, tonificació, Pilates, estiraments, Power disc, Body mind…

L’inici dels cursos està previst per a l’1 d’octubre, i el Pack fitness entra en funcionament el 16 de setembre, tot i que el 12 i 13 de setembre hi haurà sessions virtuals d’Spinning®. A partir d’aquestes dates d’inici se segueix un calendari únic que es pot  consultar a la web de la piscina o al programa d’activitats editat i que es pot recollir a l’equipament.

Cal destacar que del 16 al 30 de setembre, l’oferta del Pack fitness és de 57 sessions setmanals i es continua amb la programació del trimestre d’estiu, i que a partir de l’1 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa del curs 19-20.

Inscripcions

Per formalitzar les inscripcions s’han programat dos períodes:

El primer que tindrà lloc els dies 13, 14 i 16 de setembre, i que serà Preferencial, és a dir, dirigida aquelles abonades a la Piscina de Roses, els participants en un curs durant els tres trimestres 2018-2019 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2019.

El segon, s’obrirà el 17 de setembre per a la resta de persones interessades.

Més informació clicant AQUÍ.