Suquet de peix de Rose

Divendres de Barraques de la Festa Major amb molta diversitat cultural

Festa Major de Roses 2023
Ahir a Barraques es va viure una nit de concerts molt diversa

Balkan Paradise Orchestra i El Pony Pisador va protagonitzar el segon dia de concerts de les Barraques de Roses

Les noies de Balkan Paradise Orchestra durant la seva actuació a Barraques

Les 10 noies que composen la Balkan Paradise Orchestra, o BPO , com també es donen a conèixer, van sortir a l’escenari de les Barraques de la Festa Major tocades les deu de la nit per oferir un concert ple de música, que sortia dels seus instruments de vent i percussió, i ple de ball, amb les coreografies que complementaven el so de les trompetes, tubes, clarinets i  la bateria de la formació, que va néixer ara fa 8 anys a Barcelona.

Durant dues hores van oferir l’Alba Ramírez, Berta Gala, Eli Fàbregas, Eva Garín, Laura Lacueva, Maria Cofan, Núria Perich, Maria Huertas, Mila González i Olivia Casas una actuació on va fer vibrar al públic a tocar l’escenari.

Un públic, però, que tot s’ha de dir, que no va ser nombrés per ser un divendres de Barraques, potser, molts i moltes van preferir descansar per donar-lo tot avui.
I el poc públic que hi havia s’ho va passar en gran amb la proposta de El Pony Pisador,  grup originari també de Barcelona i que deu el seu nom a l’Hostal “The Prancing Pony” que apareix a l’obra El Senyor dels Anells de J.R.R. Tolkien, va oferir un concert ple de diversos estils de música folk i tradicional de tot el món, anant des de la música cèltica fins les havaneres, que va fer xalar al mateix públic que ja ballava amb les noies de la BPO.